Titan Machinery vă invită pe 25 aprilie la Demo-Show


13.04.2018

După demonstrațiile spectaculoase și fără precedent pe care Titan Machinery, alături de partenerul CASE Construction Equipment le-a susținut în toamna trecuta la circuitul Moto Cross din localitatea Ciolpani, județul Ilfov, în această primăvară revenim în forță cu un nou show demonstrativ.

Ca atare, Titan Machinery România are deosebita plăcere de a vă invita la demo show-ul organizat la data de 25 Aprilie 2018 în localitatea Fundătura, județul Cluj. Cu această ocazie vă vom prezenta în detaliu următoarele utilaje CASE : 

Excavator pe șenile CX210; Excavator pe roți WX148; Mini Excavator pe șenile CX18; Buldozer 1650M; Buldoexcavator 580ST și 695ST; Încărcător Frontal Heavy 821G; Încărcător Frontal Compact 321F; Mini Încărcător Multifuncțional SR210.

Dată fiind satisfacția pe care clienții noștri au dobândit-o în urma participării la demonstrațiile Titan Machinery România, anul acesta am ridicat acest concept la un nou nivel. Am reușit astfel să creem spectacole unice în România, prin care am evidențiat cu succes performanțele atinse de utilajele CASE CONSTRUCTION, un brand care celebrează anul acesta 175 de ani de experiență.

Prin acest eveniment ne-am propus să fim mai aproape de partenerii noștri, nu doar prin demonstrațiile în lucru ale utilajelor pe care le comercializăm, ci și prin suportul pachetului de soluții complete, prin care dorim să satisfacem toate nevoile dumneavoastră, de la finanțare și până la servicii post vânzare sau consultanță.

La acest show se va desfășura și concursul de RODEO, unde partenerii noștri vor avea ocazia să-și testeze abilitățile de operare a utilajelor, în probele pe care le vom pune la dispoziția acestora. Câștigătorii vor merge la marea finală mondială ce va avea loc la Paris.

Vă așteptăm!