ÎNCĂRCĂTOARE TELESCOPICE™

Telehendere cu o lungime a brațului de până la 6 metri
Încărcătoarele telescopice Wacker Neuson cu acces la sol oferă o versatilitate maximă. Dimensiunile compacte și sarcina utilă mare sunt proiectate pentru încărcare, mutare și stivuire ușoară. Aceste manipulatoare telescopice oferă, de asemenea, puterea și forța de rupere necesare pentru a săpa, culege și ridica material cu ușurință, menținând în același timp o bază stabilă.

Direcția pe toate roțile, centrul de greutate scăzut și stabilitatea excelentă definesc manipulatorul telescopic TH412. Sistemul integrat de asistență pentru operator VLS (Vertical Lift System) asigură siguranță și, de asemenea, mărește confortul de operare. Sistemul de acționare reglat electronic cu diferite moduri de acționare permite o lucrare extrem de productivă cu acest încărcător.

TH522 se caracterizează prin combinația dintre puterea mare a motorului, nivelul ridicat de manevrabilitate și înălțimea mare de ridicare. Datorită direcției pe toate roțile și a designului compact, TH522 este foarte manevrabil. Astfel, lucrările de stivuire și de transport pot fi gestionate rapid și în siguranță, chiar și într-un spațiu mic.