ÎNCĂRCĂTOARE COMPACTE™

încărcătoare articulate cu un volum de încărcare între 0.2 și 1.8 m3
Avantajele încărcătoarelor frontale de la Wacker Neuson:

1. Putere totală – exact conform cerințelor dumneavoastră. Puterea eficientă si optim echilibrată caracterizează fiecare încărcător frontal de la Wacker Neuson. În acest fel, obtineți întotdeauna puterea de care aveți nevoie, de la toate clasele – combinată cu eficiența maximă.

2. Flexibilitate totală – pentru diverse aplicații tot timpul anului. Puteți dota un încărcător frontal de la Wacker Neuson cu diferite atașamente de nenumarate ori pentru lucrări noi: de la cupa clasică de săpat până la furci de stivuitor și numeroase atașamente speciale pentru industria de constructii, reciclare, edilitare, grădinărit și peisagistică. Așa vă puteți crea exact utilajul multifuncțional dorit.

3. Eficiență economică totală – în fiecare privință. Materiale de calitate superioară pentru o durată mare de viață. Consum econom. Manevrabilitate bună pentru cicluri rapide de încărcare. Mentenanța executată într-un timp foarte scurt. Cei de la Wacker Neuson, consideră întotdeauna eficiența economică un concept global.