OPTUM CVX AFS CONNECT™

3 modele cu puteri între 250 și 313 CP
Cu aspectul său aerodinamic şi deplasarea confortabilă, dezvoltă fără probleme între 250 şi 300 CP, în funcţie de model. Raportul optim putere-greutate conferă o şi mai mare versatilitate şi deschide intervale de lucru mai ample în orice situaţie. 

Indiferent că este vorba despre arat, pregătirea patului germinativ, plantat sau remorcat în timpul recoltării, am echipat Optum CVX cu cele mai noi sisteme pentru a garanta tracţiune maximă pe câmp şi manevrare şi frânare eficiente pe drum. Optum CVX oferă control şi siguranţă impresionante. E grozav de condus şi suntem siguri că vă va plăcea sentimentul de satisfacţie pe care îl veţi încerca la volanul celei mai profitabile investiţii.

Modelul de baie de ulei a motorului reprezintă elementul central al tractorului. Acest model compact reduce greutatea permiţând o masă totală a autovehiculului de 16.000 kg şi o sarcină utilă de până la 5.500 kg. Astfel, clientul poate să adauge balast dacă este necesar sau să utilizeze unelte grele în faţă şi în spate.

TRACTOARE DIN GAMA OPTUM CVX. EFICIENŢĂ OPTIMĂ
Tractoarele din gama Optum CVX se diferenţiază de celelalte utilaje de acelaşi tip prin design-ul complet inovator şi cabina extrem de confortabilă. În această gamă, sunt incluse două modele prevăzute cu motoare care dezvoltă puterea maximă de 288, respectiv 313 cai putere. 

Având un excelent raport putere-greutate, tractoarele Optum CVX sunt foarte versatile şi pot executa o mare varietate de lucrări în orice condiţii de lucru. 

Tractoarele din gama Optum CVX pot fi controlate extrem de uşor şi oferă o siguranţă în exploatare de neegalat. 

Suntem siguri că veţi fi mai mult decât satisfăcuţi de performanţele absolut incredibile ale acestora.
EFICIENTE ŞI PERFORMANTE
Ambele modele de tractoare din această gamă sunt propulsate de un nou motor diesel cu 6 cilindri şi capacitatea cilindrică de 6.7 litri, care a fost proiectat pentru a dezvolta puteri ridicate la turaţii scăzute şi a optimiza eficienţa consumului de carburant. 

Motorul este echipat cu sistemul de post-tratare având la bază Tehnologia Hi-eSCR only pentru eficiență maximă de ardere și pentru a putea respecta normele de emisii Stage IV. 

Transmisia cu variaţie continuă CVX permite rularea lină a acestor modele de tractoare cu viteze cuprinse între 0 şi 50 km/h (cu funcţia ECO activată).
AVANSATE DIN PUNCT DE VEDERE TEHNOLOGIC
Aveţi posibilitatea să alegeţi o mare varietate de soluţii de ghidare şi navigaţie aferente Sistemului Advanced Farming (AFS™) oferit de Case IH, care îi pot permite tractorului dvs. să aibă o precizie de lucru de maxim 2.5 cm. 

Monitorul cu ecran sensibil la atingere AFS Pro 700™ vă lasă să deţineţi oricând controlul deplin asupra utilajului – spre exemplu cu ajutorul Sistemului de Gestionare a Capetelor de Rând (Headland Management Control – HMC II) – şi poate maximiza eficienţa de lucru a tractorului atunci când îi sunt ataşate implemente compatibile cu protocolul de comunicaţii ISOBUS de Clasă III.
UŞOARE ŞI PUTERNICE
Baia de ulei este considerată „coloana vertebrală” a tractoarelor Optum CVX . 

Având un design compact, această componentă permite ca masa totală maximă a tractoarelor Optum CVX să atingă 16,000 kg, sarcina utilă a acestora fiind de maxim 5.500 kg. 

Tractoarele Optum pot fi echipate cu contragreutati și implemente frontale cât si posterioare.