MOTOPOMPE™

Motopompe de mare adâncime, motopompe deschise, silențioase sau super silențioase
Descoperiți gama noastră de motopompe made in Italy dezvoltate pentru uz agricol și irigare. Pentru a răspunde nevoilor fermierilor moderni, Nettuno a dezvoltat mai multe versiuni de produse dedicate ridicării apei curate: motopompe de mare adâncime, motopompe deschise, silențioase sau super silențioase.
Nettuno® DUPLEX
Nettuno® DUPLEX
Gama de motopompe Nettuno® seria DUPLEX pentru irigare - aspirare apă până la 40 de metri adâncime, distribuibile în suprafață de presiune reglabilă.
Nettuno® DUPLEX-S
Nettuno® DUPLEX-S
Gama de motopompe Nettuno® seria DUPLEX-S pentru irigare - aspirare apă până la 40 de metri adâncime, distribuibile în suprafață de presiune reglabilă.
Nettuno® 400 ECO - Open
Nettuno® 400 ECO - Open
Motopompe deschise cu pompa centrifugă.
Nettuno® Powerfull Open
Nettuno® Powerfull Open
Motopompe deschise cu grile de protecție și pompă centrifugă.
Nettuno® CRONO
Nettuno® CRONO
De obicei, aceste pompe sunt folosite pentru irigarea câmpurilor mici, pentru sisteme de picurare, sisteme de sprinklere sau mașini mici de irigare (Junior).
Nettuno® POWERFULL SILENT
Nettuno® POWERFULL SILENT
Motopompele Nettuno Powerfull Silent sunt potrivite pentru sistemele de irigare fixe sau pe roți, pot funcționa atât la presiune joasă cât și la înaltă asigurând nivelul maxim de fiabilitate, performanță ridicată și consum redus.
Nettuno® Atlantic SILENT
Nettuno® Atlantic SILENT
Motopompele izolate fonic Nettuno® Atlantic sunt proiectate pentru ridicarea și transportul apei curate din puțuri, cisterne și rezervoare pentru ape curate pentru orice tip de sistem de irigare.
Nettuno® MUSA - SILENT
Nettuno® MUSA - SILENT
Motopompă în variantă Silent echipată cu rezervor de combustibil de 400 Lt, montat la bord. Foarte apreciat pentru compactitatea sa remarcabilă, Musa oferă performanțe de nivel înalt pentru sistemele de irigare mici și mijlocii.
Nettuno® Powerfull SUPER SILENT
Nettuno® Powerfull SUPER SILENT
Nettuno® prezintă Powerfull Super Silent. Coeficient ridicat de izolare fonică conform celor mai stricte reglementări europene.
Nettuno® Atlantic SUPER SILENT
Nettuno® Atlantic SUPER SILENT
Nettuno® prezintă motopompele Atlantic. Oriunde este nevoie de un nivel ridicat de izolare fonică, Nettuno oferă gama sa de motopompe SUPER SILENT izolate fonic, cu niveluri de zgomot și mai mici și performanțe optime ale motorului și sistemelor sale de răcire.