FARMALL C™

7 modele cu puteri între 55 și 115 CP
Tractoarele Farmall C de la Case IH sunt un model de versatilitate, având un design compact care ascunde un motor şi o transmisie superioare celor din clasa sa. Acesta este secretul capacităţii lor de a lucra la fel de bine atât în curte în spaţii restrânse, cât şi zile întregi pe câmp. 

În largul său pe pajiştea de acasă ca şi în fermele zootehnice, întreprinderile specializate, cum ar fi exploataţiile avicole şi horticole, precum şi în întreţinerea gazonului şi a spaţiilor verzi, Farmall C este fără doar şi poate la înălţimea numelui său. 

În cazul în care căutaţi un tractor polivalent, dar vă gândeaţi la tractoare mai mici care nu dispun de funcţiile specifice tractoarelor stabile şi mai puternice, uitaţi-vă din nou la Farmall C de la Case IH! 

De la o transmisie mecanică simplă, de bază, până la transmisii Powershift şi Powershuttle, cu două trepte de viteză, acest model oferă o gamă vastă de opţiuni.

Tractor Multifuncţional
Beneficiind de o gamă cuprinzătoare de opţiuni în varianta standard, tractoarele din seria Farmall C sunt pregătite oricând să execute o multitudine de lucrări agricole, edilitare sau industriale. 

Case IH pune la dispoziție o gamă largă de anvelope pentru aceste tipuri de tractoare: anvelope pentru gazon/iarbă, anvelope industriale rezistente la uzură și potrivite pentru operațiunile efectuate pe suprafețe pavate, anvelopele pentru rânduri înguste potrivite pentru lucrările agricole speciale și anvelope standard - de tracțiune cu cel mai larg domeniu de aplicabilitate.
Compacte, Agile și Eficiente
Fiind echipate cu motoare puternice dar economice, tractoarele din seria Farmall C se vor ridica la nivelul așteptărilor dvs. Pedala de accelerație rapidă simplifică activitățile de transport rutier, iar cuplul ridicat dezvoltat de motor garantează faptul că aceste tractoare pot îndeplini sarcini care implică utilizarea prizei de putere (PTO). 

Având o gardă la sol destul de redusă, dar și o punte față cu un unghi de bracaj suficient de mic, tractoarele din seria Farmall C sunt extrem de manevrabile și capabile să intre cu ușurință, chiar și în hambarele și grajdurile tradiționale pentru animale cu acoperișuri joase.
Mici ca dimensiuni dar performante la lucru
Tractoare Farmall 85, 95, 105, 115 C pot fi echipate cu un inversor electrohidraulic de sens (Powershuttle) cu două rapoarte de viteză care le va permite să facă manevre strânse chiar și atunci când manipulează sarcini grele pentru sporirea productivității de lucru.

Pentru a controla extrem de precis viteza de deplasare, clienții pot opta pentru tractoare echipate cu o cutie cu trepte de viteză lente. 

Acest tip de cutie va permite atingerea unor viteze de deplasare de maxim 100 km pe oră, chiar și la turația nominală a motorului utilajului.
Exploatare facilă şI confort sporit
Cabina spaţioasă şi silenţioasă, scaunul de mari dimensiuni şi volanul reglabil permit tuturor operatorilor, indiferent de conformaţia corporală, să-şi găsească o poziţie de lucru cat mai relaxantă. 

Dispunerea intuitivă şi ergonomică a comenzilor asigură un mediu de lucru confortabil pentru operator. 

Portierele cu deschidere largă şi podeaua plată, asigură urcarea şi coborârea rapidă a operatorului din cabină atunci când acesta execută diferite lucrări cu tractorul în cadrul fermelor de animale. 

Cabina tractoarelor din seria Farmall C asigură vizibilitatea neîngrădită a operatorului de jur împrejurul utilajului, în toate direcţiile, iar acoperişul în care poate fi integrat un parbriz transparent opţional contribuie la sporirea siguranţei în exploatare a tractorului.