COMBINE DE RECOLTAT™

Combine AVR de recoltat cartofi
Titan Machinery România vă propune o gamă largă de modele de combine de recoltat cartofi, de înaltă tehnologie de la producătorul Belgian AVR. Combinele de recoltat AVR sunt de 2 și de 4 rânduri, de diferite mărimi și specificații, tractate sau autopropulsate și care au nevoie de puteri cuprinse între 90 CP și 470 CP.
AVR Spirit 6200
AVR Spirit 6200
Mașina de recoltat de pe 2 rânduri AVR Spirit 6200 le oferă fermierilor exact ce au nevoie:  un utilaj compact care are nevoie de puțină putere, este extrem de atent cu cartofii și are capacitate mare de recoltare.
 
Această combină compactă cu buncăr, Spirit 6200, pentru 2 rânduri, este foarte fiabilă datorită design-ului său simplu, dar, în același timp, se descurcă spectaculos. Separarea sofisticată a solului începe imediat pe grilajul de săpare și cernere. Apoi, grilajul separă eficient lujerii de cartofi, iar banda liniară cu pivot elimină restul de pământ și de lujeri de pe fluxul produsului. 
 
Pieptenele rotativ cu 3 rânduri curăță pietrele și bolovanii de pe flux. Masa plată de culegere are rol de suprafață de lucru ergonomică pentru inspecția vizuală finală. Apoi, fluxul produsului este condus către buncărul spațios. Când buncărul s-a umplut, poate fi golit în câteva minute pe podeaua de descărcare rapidă. Aceasta este performanța pentru care este cunoscut brandul AVR!

AVR Spirit 9200
AVR Spirit 9200
AVR a echipat cel mai noul membru al familiei de succes Spirit, Spirit 9200 Varioweb, cu modulul brevetat de curățare Varioweb, primul pe o mașină trasă, pe 2 rânduri.

Aceasta permite curățare flexibilă! Banda transversală lungă, cu pivot, transportă fluxul de produs până pe masa de cules, unde două persoane pot face o inspecție finală.

Modul de curățare Varioweb, pregătit pentru orice condiții de recoltare

Varioweb este format dintr-o combinație de bandă cu pivot și role axiale. O caracteristică unică este posibilitatea de a seta încontinuu din cabină volumul de flux de produs care trece peste rolele axiale: de la 100% dacă este necesară o curățare intensivă până la îndepărtarea completă a rolelor axiale de pe fluxul de produs atunci când nu prea este necesară curățarea. Aceasta se obține prin deplasarea benzii cu pivot înainte sau înapoi.
AVR Spirit 5200
AVR Spirit 5200
Modelul 5200 este cel mai nou utilaj AVR de recoltat de pe două rânduri. Este mașina ideală pentru recoltarea ușoară și eficientă a cartofului. Grupul motopropulsor a fost păstrat în mod intenționat cât mai simplu posibil. Grilajele de cernere și benzile cu pivot sunt acționate de sistemul mecanic de acționare.

Vedere clară a procesului de recoltare
Mașinile noastre de recoltat cu toleranță recoltează în partea dreaptă a tractorului. Pe această parte sunt montate cutia de control și joystick-ul în cabina tractorului.
Astfel, șoferul poate să vadă clar procesul de recoltare din cabină. Construcția deschisă a unității de săpare garantează vederea neobstrucționată a grilajului de săpare, acolo unde rar apar obstacole.

Control precis
Majoritatea funcțiilor se utilizează cu ajutorul noului joystick din cabină. Dar setările generale trebuie configurate de pe cutia de control. Pe monitor este indicat progresul procesului de recoltare și eventualele erori. Pe masa de cules a mașinii este prevăzută o cutie solidă de control, cu ajutorul căreia se pot regla viteza mesei și înclinația benzilor cu pivot. Butoanele mari sunt ușor de utilizat cu mănuși.

Recoltare atentă la cartof

Grilajul lung de săpare, cu două vibratoare stelate, efectuează o primă cernere, în timp ce pe grilajul de îndepărtare lujeri al mașinii, lujerii și buruienile sunt separate astfel încât cartofii să nu se deterioreze. Nu este necesară defolierea lujerilor. Banda verticală cu pivot, prevăzută cu degete suplimentare pentru lujeri, asigură îndepărtarea de pe fluxul de produs a tuturor bucăților de lujer, dar și a bucăților și bulgărilor de pământ. Fluxul de produs este ghidat către masa de cules printr-o bandă transversală cu pivot cu ajutorul rolelor de reținere. Aici, puteți efectua ultima inspecție.
AVR Puma 4.0
AVR Puma 4.0
Vă puteți baza fără probleme pe cea mai nouă mașină AVR autopropulsată de recoltat cartofi să vă ajute la lucrările agricole curente. Această mașină fiabilă, pentru regim greu de lucru și simplu de utilizat poate să prelucreze până la 100 de tone de cartofi pe oră, cu toate setările corecte. Chiar și în condiții de vreme umedă, acest uriaș blând își duce misiunea până la capăt. Mașina dvs.

Puma poate fi conectată acum la internet, pentru ca dvs. să puteți vizualiza datele mașinii pe noua platformă AVR Connect și să lucrați și mai eficient după o primă analiză.

Cea mai puternică din clasa sa Puma 4.0 este echipată cu motor Volvo Stage V. Deci, mașina respectă cele mai stricte norme fără să-i fie afectată capacitatea de a face ceea ce a fost proiectată să facă, adică recoltare.

Motorul Volvo Stage V de 12.8 litri, pentru regim greu, are 469 CP sau 1 CP per 50 kg, ceea ce face ca mașina Puma 4.0 să fie cea mai puternică din clasa sa. Acest lucru se observă cu certitudine pe câmp.

Ușor de operat

Puma 4.0 este cea mai bună la simplitate în utilizare, pentru că se operează cu ajutorul unui monitor tactil bine gândit, cu joystick AVR și cu un buton rotativ de reglare a vitezei. Noul panou de operare AVR este ultra-luminos și, de aceea, ușor de citit. Este capacitiv și tactil, la fel ca un smartphone. Procesorul rapid asigură răspuns rapid, promițând oportunități suplimentare pentru viitoare aplicații de automatizare / IOT. 

Ecranul și-a păstrat binecunoscutul aspect intuitiv și simț AVR. Multitudinea de funcții automate, vederea optimă a unității de săpare și numărul mare de camere înseamnă că vă puteți concentra toată atenția pe procesul de recoltare.