DUMPERE PE ROȚI™

Autobasculante pe roți cu o varietate mare de bene
Tehnologiile au nevoie de teste în timp și de demonstrații practice în fiecare zi. Autobasculantele Wacker Neuson sunt echipate cu sisteme de transmisie de calitate superioară, care garantează performanța fiabilă și vă vor impresiona cu ușurința lor de utilizare.

Basculantele Wacker Neuson nu sunt doar durabile, robuste și extrem de fiabile, ci se pot folosi și universal, datorită unui număr mare de opțiuni de configurare. Diferitele tipuri de bene precum și alte opțiuni permit configurarea mașinii în totalitate după nevoile dumneavoastră, pentru că includ totul, de la sistem de aer condiționat în cabină până la versiunea Speed. Ne va face plăcere să vă consiliem și să ne asigurăm că autobasculanta dumneavoastră efectuează transportul sigur și ferm al materialelor dumneavoastră.
Competenţă în transport până în cel mai mic detaliu
Trecerile înguste sau denivelările nu pot opri roabele motorizate de la Wacker Neuson: Datorită articulaţiei pendulare, ajungeţi fără efort oriunde.

Beneficiind de o selecţie mare de bene, roabele motorizate sunt echipate în mod optim pentru cele mai diverse utilizări. Sunt disponibile şi bene pentru materiale uşoare şi speciale. 

Controlaţi totul din pedală: Sistemul de acţionare hidrostatic face condusul deosebit de facil şi schimbarea vitezelor, în multe situaţii inutilă. 

Alegeţi între cabina de siguranţă cu ROPS/FOPS Nivel II, cu sistem de încălzire integrat şi instalaţie de climatizare opţională şi cadrul de protecţie la răsturnare cu ROPS şi plafon de protecţie solară practic. 

 Cu sistemul Global Monitoring System puteţi accesa oricând poziţia exactă a maşinilor dumneavoastră.