UTILITARE

Vehicule utilitare diesel, pe benzină și electrice
CORVUS este un producător spaniol de utilaje utilitare care a luat naștere din ideea de a-i face pe utilizatorii vehiculelor sale să se bucure de cea mai bună experiență Off-Road. Prin urmare, premisa inginerilor de la CORVUS este să fabrice vehicule agile, capabile de orice, cu cea mai bună experiență de condus de pe piață.

Vehiculele utilitare corvus au un design unic și sunt împărține în 3 categorii : vehicule diesel, vehicule pe benzină și vehicule electrice.

Toate componentele și accesoriile acestor vehicule sunt produse la CORVUS pentru a oferi alternative adaptate fiecărui utilizator, în funcție de nevoile pe care le are. 

CORVUS se străduiește în mod continuu să îmbunătățească sustenabilitatea și eficiența UTV-ului său, iar fiecare pas pe care îl face servește la consolidarea unui scenariu care combină tehnologia, evoluția și calitatea.

Construcția vehiculelor se încheie doar după ce s-a efectuat teste exhaustive de control al calității, asigurându-se că se oferă întotdeauna un produs de calitate superioară.