SERVICE ECHIPAMENTE

SERVICE ECHIPAMENTE

Dezvoltarea serviciilor de mentenanță a avut la bază analiza nevoilor fermierilor și a pornit cu o restructurare, respectiv o organizare a punctelor de lucru din țară, dotate cu ateliere si echipamente de ultimă generație. Complementar atelierelor din țară, Titan Machinery are pregătită o flotă de peste 80 de autoutilitare complet echipate, gata să intervină în timp util în sprijinul fermierilor atunci când sunt solicitate.

Mai aproape de dumneavoastră
Ca urmare a dezvoltării serviciilor de mentenanță și de asistență tehnică din ultima perioadă, Titan Machinery România a avut în vedere reorganizarea acestor procese din cadrul departamentului de „Service”. Ca atare, clienții se vor bucura de un proces îmbunătățit și transparent, de la solicitarea intervenției și până la finalizarea acesteia, compania punând la dispoziția tuturor clienților datele de contact (vezi mai jos) ale unui birou de asistență și coordonare pentru fiecare punct de lucru din țară.

Procesul de lucru stabilit inițial a beneficiat de o creștere abruptă a volumului utilaje. Drept pentru care, acesta a fost ajustat constant, acordându-se prioritate urgențelor, respectiv tuturor solicitărilor din campaniile agricole, prin suplimentarea numărului de operatori și de tehnicieni disponibili în timp util la atelierele de operare, respectându-se totodată programările din cadrul acestora.

Titan Machinery România are specialiști supervizori dedicați la nivel de proiect, punct de lucru și de regiune care să îmbunătățească și mai mult fluxul de activitate. În sprijinul atelierelor de service din țară, Titan Machinery are pregătită o flotă de peste 100 de autoutilitare complet echipate, gata să intervină în timp util atunci când sunt solicitate.

Vă rugăm să rețineți că orice programare la service-ul Titan Machinery se va face apelând la numerele de telefon de mai jos, respectiv la Front Desk-ul punctului de lucru Titan cel mai apropiat de dumneavoastră:
Mai aproape de dumneavoastră
CONTACTE/PROGRAMĂRI SERVICE - PUNCTE DE LUCRU
CONTACTE/PROGRAMĂRI SERVICE - PUNCTE DE LUCRU
Vă rugăm să rețineți că orice programare la service-ul Titan Machinery se va face apelând la numerele de telefon de mai jos, respectiv la Front Desk-ul punctului de lucru Titan cel mai apropiat de dumneavoastră:

ALEXANDRIA – Andreea OANĂ
Telefon: 0749 087 911
E-mail: Andreea.Oana@www.titanmachinery.ro

BOTOȘANI – Cătălin ROBU
Telefon: 0759 011 129
E-mail: Catalin.Robu@www.titanmachinery.ro

BRĂILA - Cătălin CIUBOTARU
Telefon: 0753 171 205
E-mail: Catalin.Ciubotaru@www.titanmachinery.ro

BUCUREȘTI - George MOCANU
Telefon: 0753 036 050
E-mail: George.Mocanu@www.titanmachinery.ro

CLUJ - Adrian RAHAIAN
Telefon: 0742 223 273
E-mail: Adrian.Rahaian@www.titanmachinery.ro

CONSTANȚA - Viorel CHILIMENT
Telefon: 0755 155 621
E-mail: Viorel.Chiliment@www.titanmachinery.ro

CRAIOVA – Luciana POTERAȘ
Telefon: 0759 048 874
E-mail: Luciana.Poteras@www.titanmachinery.ro

ORADEA – Ramona POP
Telefon: 0748 295 303
E-mail: Ramona.Pop@www.titanmachinery.ro

ROMAN – Alin PUȘCAȘU
Telefon: 0748 174 753
E-mail: Alin.Puscasu@www.titanmachinery.ro

SLOBOZIA – Dănuț BACANU
Telefon: 0754 200 336
E-mail: Danut.Bacanu@www.titanmachinery.ro

TIMIȘOARA - Cosmin ILINA
Telefon: 0742 230 086
E-mail: Cosmin.Ilina@www.titanmachinery.ro

TULCEA – Vasile CHILIMENT
Telefon: 0755 155 621
E-mail: Viorel.Chiliment@www.titanmachinery.ro

Asistență de specialitate
În întreprinderea acestui program de expansiune pe care Titan Machinery l-a adoptat, au loc anual între 15 și 20 de programe de training la sediile partenerilor noștri din Europa. 

Cele mai multe dintre ele sunt la sediul CNH, concern ce deține mărcile CASE IH și CASE CONSTRUCTION, în St. Valentin, Austria, sau Bologna, Italia, urmate îndeaproape de programe de instruire în Väderstad, Suedia, dar și la EvoQuip, Gregoire Besson, Unia, Maschio Gaspardo, Sulky, Tecnoma și MacDon. 

În cadrul acestor programe, tehnicienii noștri petrec acolo o bună perioadă de instruire teoretică, pe care o pun în practică cu ajutorul inginerilor străini și români care se ocupă cu implementarea și urmărirea acestor programe.
Asistență de specialitate
Recondiționare utilaje
În cadrul serviciilor de mentenanță este și divizia de recondiționare a utilajelor folosite. 

Ca atare, fiecare utilaj folosit din portofoliul Titan Machinery, parcurge un proces minuțios de recondiționare, sub atenta supraveghere a unui inginer coordonator. Utilajul în cauză este supus unei expertize tehnice și recondiționat complet pentru uzul îndelungat.

Platforma online pentru utilaje uzate cuprinde atât secțiunea de utilaje agricole SH cât și secțiunea de utilaje pentru construcții SH din cele cinci țări europene în care activează compania Titan Machinery: Bulgaria, Germania, România, Serbia și Ucraina. 
Recondiționare utilaje