PRONAR T022 / T023™

Remorci transportare baloturi
Compania Pronar a fost înființată în urmă cu aproape 30 de ani în Narew, regiunea Podlasie din partea de nord-est a Poloniei.

În prezent, Pronar este liderul incontestabil în producția și vânzările de mașini și echipamente pentru agricultură, servicii municipale și industria transporturilor, cu o cotă de piață de aproape 50% pe piața poloneză. Pronar este, de asemenea, jucătorul principal din lume printre producătorii de roți pentru utilaje agricole și municipale, sisteme pneumatice și hidraulice, osii pentru remorci, precum și profile din oțel și componente din plastic.

Remorca pentru transport baloturi PRONAR este fiabilă și universală. Aceasta este excelentă atunci când transportați un volumul de marfă care necesită suprafețe mari, întinse, în principal la transportul de fân / siloz, paleți și euro-paleți. 

Podeaua acestor remorci este foarte rezistentă la deformare datorită pardoselii armate cu grosimea de 4 mm. Cadru spate extins se poate ajusta la parametrii de încărcare. O sudură centrală unică pe podea îmbunătățește proprietățile estetice, precum și durabilitatea remorcii și elimină apariția coroziunii. Materialele de vopsire întărite chimic și rezistente la UV asigură protecție împotriva coroziunii. Suspensia parabolică stabilă și puternică asigură o durată de viață mai lungă.