CILINDRI COMPACTORI™

cilindri compactori cu lățimi de operare între 650 - 1370 mm
Avantajele cilindrilor compactori de la Wacker Neuson:

1. Produse de calitate de primă clasă – cu o durată lungă de viață. Doriți să vă finalizați perfect proiectele – fără îndoială că nu faceți niciun compromis când vine vorba de calitatea mașinilor pe care le utilizați. Ca și în cazul tuturor soluțiilor de la Wacker Neuson, primiți și produse de înaltă calitate cu rolele noastre, care vă vor mulțumi din toate punctele de vedere.

2. Portofoliu mare – soluția potrivită pentru fiecare aplicație. Fie pentru compactarea asfaltului sau a solului, fie o rolă de șanț, un compactor de sol cu un singur tambur sau un model de role tandem pentru aplicare în centrul orașului: aveți o gamă largă la Wacker Neuson! Veți găsi soluția optimă pentru cerințele dvs. în gama noastră de produse cu role fine.

3. Rețea de service – întotdeauna în locul potrivit, în timp util,
Titan Machinery este alături de dumneavoastră: cu o rețea de service bună, care insistă întotdeauna pe calitate și fiabilitate absolută. Într-o situație de urgență, oferim și asistență la fața locului, astfel încât să vă puteți continua munca cu succes cât mai repede posibil.