PRONAR MONOCOQUE™

Remorci tandem pentru transport
Compania Pronar a fost înființată în urmă cu aproape 30 de ani în Narew, regiunea Podlasie din partea de nord-est a Poloniei.

În prezent, Pronar este liderul incontestabil în producția și vânzările de mașini și echipamente pentru agricultură, servicii municipale și industria transporturilor, cu o cotă de piață de aproape 50% pe piața poloneză. Pronar este, de asemenea, jucătorul principal din lume printre producătorii de roți pentru utilaje agricole și municipale, sisteme pneumatice și hidraulice, osii pentru remorci, precum și profile din oțel și componente din plastic.

PRONAR MONOCOQUE este o remorcă tandem excelentă. Datorită capacității mari, este proiectată să funcționeze în condiții dure. Caracteristica distinctivă a acestei remorci este puntea viratoare, ceea ce face manevra mult mai ușoară. Ceea ce este cu siguranță mai important pentru utilizatori, remorca este echipată cu o bară de tracțiune care sporește confortul fermierilor care lucrează cu sarcini mari. Hayonul hidraulic de ridicare cu blocare automată la închidere îmbunătățește, de asemenea, calitatea utilizării. Cumpărătorul poate personaliza cu ușurință produsul pentru a se potrivi nevoilor sale datorită unui număr mare de echipamente opționale.