COMBINE CASE IH AXIAL-FLOW®

2 serii de combine premium Case IH Axial-Flow® cu puteri cuprinse între 295 și 634 CP
Noua generație de combine de recoltat CASE IH AXIAL-FLOW® sunt proiectate și construite pentru a gestiona provocările și constrângerile cu care sunt nevoite să lucreze fermele moderne, fiind utilaje de înaltă tehnologie, capabile să recolteze într-un timp deosebit de scurt, o calitate extrem de mare a boabelor și fără pierderi. Combinele Case IH Axial-Flow® sunt produse exclusiv la uzina CASE IH din orașul Grand Island, Nebraska, Statele Unite ale Americii.

Case IH Axial-Flow® înseamnă mai multă productivitate, indiferent dacă lucrați pe teren plat sau pe coline. Și nu veți pierde nici măcar un minut cu întreținerea, pentru că punctele de service sunt ușor de accesat de pe partea dreaptă și au fost prevăzute secțiuni concave mai mici, mai ușoare și mai simplu de manevrat. În plus, funcția de management al reziduurilor schimbă rapid și ușor între împrăștiere și brăzdare și asigură împrăștierea uniformă, care este ideală pentru fermele moderne.

Inginerii de la Case IH înteleg că, deși aducerea cerealelor în hambar este cheia maximizării venitului, costul de exploatare a combinei este cea mai mare cheltuială a fermierilor, pentru că strângerea rapidă de pe câmp înseamnă zero dacă are loc cu un consum excesiv de carburant, cu cheltuieli mari de întreținere și cu pierderi crescute de boabe. În inima seriei Axial- Flow® se află îmbunătățirile aduse motorului și rotorului, combinate cu o cabină confortabilă cu monitor avansat AFS care-i permite operatorului să scoată putere maximă din fiecare picătură de carburant, odată cu garantarea fiabilității îndelungate a fiecarei componente. Aceasta este dovada că, Case IH caută permanent să reducă impactul echipamentelor sale atât asupra portofelului, cât și asupra mediului.

Nou pentru seria 250 este sistemul AFS Harvest CommandTM - ce reprezintă un pachet de funcții automate, concepute pentru a îmbunătăți productivitatea operatorilor și a combinelor. Confortul pentru zilele lungi de lucru este asigurat și prin suspensia pe aer și sistemul de reducere a vibrațiilor. Elementul central al acestora este tehnologia dovedită cu rotor simplu Axial-Flow®, care oferă toate avantajele asociate cu avantaje cum ar fi: treierare temeinică, pierderi minime de boabe şi calitate excelentă a boabelor datorită celei mai delicate manevrări a boabelor, precum și cele mai scăzute costuri de funcţionare şi fiabilitate maximă, zi de zi şi sezon după sezon.

Combinele Case IH au o istorie de aproape două secole, cu multiple perioade de revoluții industriale în tehnica de recoltare, Case IH fiind de multe ori pionierul și inventatorul unor soluții la care s-au aliniat pe parcurs toți producătorii de tehnică similară. Astăzi, combinele Case IH Axial-Flow sunt cvasi-cunoscute la nivel mondial pentru calitatea recoltelor, fiind singurele recomandate de marile instituții de cercetare din Statele Unite ale Americii pentru calitatea boabelor recoltate, dar și pentru viteza de lucru, sistemele de automatizare și confortul superior.

Este bine știut faptul că tehnologia de recoltare CASE IH AXIAL-FLOW este unică pe piață, sistemele și echipamentul acestor combine de recoltat, fiind recunoscute prin diferențele conceptuale, fundamentale față de concurență. Rotorul unic cu flux axial (sistem inventat și dezvoltat de CASE IH) este acționat numai prin cardane, nu prin curele, așa cum vedem la alte combine și este reversibil(n.red. singurul rotor axial cu această tehnologie). Totodată, CASE IH AXIAL-FLOW are cele mai puține curele de pe piață(n.red. doar 7 curele) și are un elevator central cu turație variabilă, automată, dar și manuală, în funcție de viteza de înaintare dorită, lucru care nu se mai găsește nicăieri în altă parte.