TEHNOLOGIA CARTOFULUI

Utilaje de cultivare, semănare, întreținere și recoltare a culturii de cartof
AVR bvba, cu sediul central în Roeselare, Belgia, produce o gamă completă de utilaje sofisticate pentru industria cartofului ( și alte plante bulboase și tuberoase) . Aceasta include pregătirea patului de germinație, plantare, formare bilon, îndepărtare lujeri, recoltare și depozitare. Misiunea noastră este de a ne asigura că mai multe produse comercializabile ajung în hambar folosind mai puține resurse. Așadar, pentru a vă putea oferi suport optim, investim, de exemplu, într-o rețea extinsă de distribuitori și într-un departament puternic de service. AVR are peste 130 de angajați în toată lumea, o rețea de 105 distribuitori, iar în 2014 a avut o cifră de afaceri de 48 milioane de euro.

Eticheta AVR de calitate KEEN & GREEN înseamnă că mașinile AVR sunt echipate cu tehnici care promovează durabilitatea și simplitatea de utilizare.

  • KEEN
AVR inovează încontinuu și creează utilaje inteligente, care să vă ușureze viața și să vă maximizeze profitul.

  • GREEN
Utilajele AVR sunt numite ecologice nu doar datorită culorii lor îndrăznețe, ci și datorită durabilității lor. Utilajele AVR au cel mai mic consum posibil de combustibil, iar construcția lor robustă le asigură o durată foarte mare de viață, pentru ca dumneavoastră să vă puteți recupera investiția foarte rapid.