CASE IH AXIAL-FLOW 150™

2 modele cu puteri între 265 și 442 CP
Noua serie Case IH Axial-Flow® 150 combină productivitatea sporită, oferind legendara tehnologie cu un singur rotor, combinată cu sistemul de curățare Cross-Flow ™ și o capacitate crescută de manipulare a plantelor pentru a vă ajuta să puneți o recoltă de calitate în rezervor.

Eficiență și economie
Ideale pentru toți operatorii, combinele Axial-Flow® din seria 150 oferă o maximă liniște sufletească printr-o tehnologie simplă de utilizat, eficientă și fiabilă, prevăzută cu un rotor ingenios, cu centură. 

Cu motoare dovedite de nivel 4 B / certificate cu emisii reduse, care au o capacitate de la 6,7 L până la 8,7 L, ce dezvoltă putere de la 265 CP la 442 CP. 

Noua serie Axial-Flow 150 oferă aceeași calitate superioară a boabelor recoltate ca sora mai mare, seria 250, dar și economii de timp și de combustibil.
Aproape două secole de experiență
Încă de la prima batoză pentru treierat inventată de Jerome Increase Case în 1842, producătorul american a invovat încontinuu, ajungând în urmă cu 40 de ani  să breveteze rotorul cu flux axial. 

Noua serie Axial-Flow 150 se alătură formației de 50 de serii dezvoltate de Case IH de-a lungul anilor și până în prezent. 

Seria 150 poartă cele mai bune caracteristici de design și confortabilitate la care s-a adaugat cu atenție ajustări menite să ridice experiența operatorilor nivel superior.