MAGNUM AFS CONNECT™

7 modele cu transmisii Power Drive și CVX, cu puteri cuprinse între 280 și 435 CP
Noile tractoare din seria Magnum au fost fabricate pentru a satisface necesităţile de putere, fiabilitate, confort şi productivitate specifice fermelor mari, garantând utilizarea celor mai bune tehnologii în domeniu şi sporind constant cifra de afaceri specifică acestor tipuri de activități. 

Motoarele care echipează tractoarele din seria Magnum au fost proiectate pentru a dezvolta puteri mari pe baza tehnologiei Efficient Power. 

Beneficiind de tehnologia patentată de Reducere Catalitică Selectivă de Înaltă Eficiență (Hi-eSCR), motoarele acestor modele de tractoare furnizează o putere impresionantă, reducându-se în acelaşi timp consumul de carburant şi nivelurile de emisii poluante. 

În caz de necesitate, sistemul de management a puterii motorului (Engine Power Management) sporeşte puterea acestuia cu până la 380 CP, ceea ce le permite lucrul în cele mai dificile condiții.

Transmiterea eficientă a puterii la roți

Transmisia tractoarelor din seria Magnum are la bază cutia de viteze Full Powershift şi sistemul integrat autoshift. 

Acest sistem asigură schimbarea lină şi continuă a treptelor de viteză în intervalul 0 – 50 km/h. 

Dacă doriţi să utilizaţi tractoarele pentru aplicaţii specializate, în care precizia reprezintă o prioritate, puteți opta pentru o transmisie opţională având la bază o cutie cu trepte de viteză lente, de tip 5 rapoarte înainte şi 2 rapoarte înapoi. 

Transmiterea puterii la roți se face cu un consum extrem de redus de carburant în vreme ce Automatic Productivity Management – APM) și Diesel Saver™ (sistemul de management automat al productivităţii) sincronizează în mod automat treptele cutiei de viteze cu turația motorului pentru ca tractorul să funcționeze cât mai eficient posibil.

Execuția cu minimum de efort, chiar și a celor mai dificile lucrări
Nicio zi de lucru nu vi se va mai părea prea lungă în cabina luxoasă, confortabilă și bine izolată fonic a tractoarelor din seria Magnum. 

Acestea beneficiază de cotieră Multicontroller pe care sunt dispuse în mod ergonomic comenzile intuitive. 

Chiar dacă programul dvs. de lucru se prelungește și după căderea întunericului, puternicul sistem de luminat cu becuri cu tehnologie LED, care poate fi rotit la 360 de grade, transformă noaptea în zi, astfel încât să puteți îndeplini toate lucrările pe care vi le-ați propus.
AFS: Garantează cele mai bune performanțe de lucru
În vederea maximizării eficienței lor de lucru, Case IH a echipat toate modele de tractoare din seria Magnum cu AccuGuide Autoguidance (sistemul integrat de autoghidare) pentru ca eroarea de poziţionare a acestor utilaje să nu depăşească valoarea de 2,5 cm. 

Sistemul telematic Case IH AFS Connect™ le permite proprietarilor și managerilor de ferme să monitorizeze şi să gestioneze funcţionarea utilajelor pe care le dețin chiar şi în cazul în care se află la birou, în cadrul fermei.
Transmisia CVXDrive
Transmisia CVXDrive, numărul 1 în industrie, furnizează o energie neîntreruptă la sol, încorporând trei game de transmisie pentru a fi mai eficiente și pentru a oferi mai multă putere pentru lucrări dificile. În plus, cu funcția ActiveStop, motorul ține tractorul în poziție, permițându-vă să porniți și să vă opriți mai ușor pe înclinații fără a utiliza ambreiajul sau frâna.

Mergeți de la zero la 40 sau 50 km / h pur și simplu mișcând manșa. CVXDrive selectează automat cea mai bună gamă de transmisie pentru viteză sau sarcina dorită, eliminând necesitatea folosirii ambreiajului și a schimbărilor de viteze.

CVXDrive alege automat cea mai eficientă combinație de turație a motorului și selecția trenului de rulare pentru a economisi combustibil și a reduce costurile de exploatare.