MAGNUM AFS CONNECT™

7 modele cu transmisii Power Drive și CVX, cu puteri cuprinse între 280 și 435 CP
Noile tractoare din seria Magnum au fost fabricate pentru a satisface necesităţile de putere, fiabilitate, confort şi productivitate specifice fermelor mari, garantând utilizarea celor mai bune tehnologii în domeniu şi sporind constant cifra de afaceri specifică acestor tipuri de activități. 

Motoarele care echipează tractoarele din seria Magnum au fost proiectate pentru a dezvolta puteri mari pe baza tehnologiei Efficient Power. 

Beneficiind de tehnologia patentată de Reducere Catalitică Selectivă de Înaltă Eficiență (Hi-eSCR), motoarele acestor modele de tractoare furnizează o putere impresionantă, reducându-se în acelaşi timp consumul de carburant şi nivelurile de emisii poluante. 

În caz de necesitate, sistemul de management a puterii motorului (Engine Power Management) sporeşte puterea acestuia cu până la 380 CP, ceea ce le permite lucrul în cele mai dificile condiții.

CEL MAI IMPRESIONANT MAGNUM
CEL MAI IMPRESIONANT MAGNUM
Magnum a fost dintotdeauna o clasă exclusivistă în ceea ce privește performanța, eficiența și productivitatea. Noua ediție forțează și mai mult limitele. Interfața centrală este sistemul de operare AFS Vision Pro, de pe care puteți controla totul legat de agricultura de precizie, setările tractorului și conectivitatea cu soluțiile noastre integrate. 

Noua generație Magnum beneficiază de cele mai avansate sisteme de conectivitate -  AFS Connect care vă oferă libertatea de a fi exact acolo unde doriți să fiți. Nu trebuie să fiți în cabină ca să vedeți tot ce vede operatorul. Puteți sa accesati monitorul AFS din orice loc. 

Soluțiile de telematică integrate conectează în rețea operațiunea, flota și datele dumneavoastră. Cu AFS Connect, vă puteți optimiza timpul prin influențarea datelor pe care le generați pentru a lua decizii importante de management. 

Sunteti în căutarea unei mașini fiabile, foarte performante, cu consum eficient de carburant, pentru aplicații agricole, lucrări rutiere sau orice alte aplicații de regim greu? Atunci aruncați o privire la noua serie Magnum. Hidraulica puternică, priza de putere de înaltă performanță și puterea excelentă în sol fac din Magnum alegerea potrivită pentru orice lucrare.
TEHNOLOGIA MOTORULUI MAGNUM
TEHNOLOGIA MOTORULUI MAGNUM
Motorul FPT Cursor 9 al tractorului Magnum, cu tehnologie modernă în patru valve și sistem de injecție cu rampă comună, răcitor intermediar și turbosuflantă cu geometrie variabilă (eVGT) este unul dintre motoarele cele mai inovatoare și mai compatibile cu mediul din industrie. Aceste motoare fiabile sunt dezvoltate și fabricate de compania FPT soră a concernului CNH Industrial, unul dintre specialistii cu cea mai multă experiență în producția de motoare de înaltă performanță pentru aplicații industriale.

Motorul de 8.7 litri oferă o putere masivă. Motoarele Case IH FPT ating o creștere a puterii de până la 10%, oferindu-vă puterea de care aveți nevoie, atunci cand aveți nevoie. Sunt caracterizate și de un boost de până la 39 de cai-putere suplimentari, pentru a menține viteza și productivitatea atunci când sunteți pe drum sau când utilizați priza de putere. Sistemul monitorizează în mod constant condițiile de funcționare ale transmisiei, prizei de putere și hidraulicii, reacționând la cererea mai mare cu putere suplimentară. 

Datorita creșterii masive a cuplului cu 40%, motorul are suficiente rezerve de cuplu pentru a se descurca cu cele mai grele lucrări de tracțiune sau cu priza de putere fără ca turația să scadă. Această putere fenomenală de tragere rezultă din capacitatea motorului de a genera cuplu maxim într-un interval mare de putere.
AFS CONNECT - UN ADEVĂRAT CENTRU DE COMANDĂ ȘI CONTROL
AFS CONNECT - UN ADEVĂRAT CENTRU DE COMANDĂ ȘI CONTROL
AFS Connect vă permite să monitorizați și să administrați de la distanță ferma, flota și datele dumneavoastră. Ca atare sistemul vă permite să vă optimizați performanța, productivitatea și flexibilitatea. Urmăriți-vă echipamentele în mod eficient într-un timp de inactivitate foarte mic sau deloc. Cu toate informațiile la dispoziția dumneavoastră, vă puteti administra cu succes activitatea oricând, de oriunde.

INTERFAȚA UȘOR DE UTILIZAT
 • Interfața nouă, intuitivă și reproiectata cu toate informațiile la dispoziția dumneavoastră. 
 • Platforma ergonomic împărțită în 3 secțiuni: flotă, fermă și date

MANAGEMENT CARE ECONOMISESTE TIMP
 • Vizualizarea datelor de la mai multe mașini de pe un câmp 
 • Gestionați-vă activitatea și transferați date de la birou la mașini și invers 

PRODUCTIVITATEA MAXIMĂ ÎMBUNĂTĂȚEȘTE PROCESUL DECIZIONAL 
 • Notificări și vizualizarea parametrilor critici de funcționare 
 • Conectați-vă și partajați în siguranță datele cu interfata Application Programming Interface (API)

PRIMIȚI ACTUALIZĂRI DESPRE OPERAȚIUNILE ZILNICE
 • Urmăriți, partajați și administrați date din mers, în timp real, de pe orice dispozitiv
 • Vizualizați de la distanță datele telematice și codurile de eroare actualizate ale mașinii

SOLUȚIA OPTIMĂ ATUNCI CAND SUNTEȚI ÎN DEPLASARE.
 • Harta live a vehiculelor vă ajută să gasiți locatiile mașinilor și să obțineți indicații de conducere până la ele
 • Partajați informații despre vehicul, locație și indicații cu diferite aplicații (de ex. WhatsApp) pe telefonul dumneavoastră.
TRANSMITEREA EFICIENTĂ A PUTERII LA ROȚI
TRANSMITEREA EFICIENTĂ A PUTERII LA ROȚI
Gama actuala puternică de tractoare Magnum a fost construită să vă ușureze munca și să o facă mai productivă, ca să puteți ține pasul cu cerințele agriculturii. Și, cu două transmisii la alegere, puteți fi convins că aveți cea mai eficientă putere pentru operațiunile dumneavoastră. Indiferent ce opțiune alegeți, APM asigură interacțiunea dintre motor și transmisie cu cea mai eficientă reducere a consumului de carburant.

TRANSMISIA DOVEDITĂ FULL POWER SHIFT DE LA CASE IH

Modelele Magnum 310-340 sunt echipate cu transmisia de înaltă eficiență Full power Shift PowerDrive 18x4. Versiunea de 50 km/h are 19 trepte de viteză înainte și 4 înapoi. Un membru nou al echipei este o transmisie ultra-robustă PowerDrive 21x5 pentru
Magnum 400. Puteți să alegeți între viteza de deplasare de 40 km/h Eco și 50 km/h Eco pentru funcționare silențioasă și cu o eficiență mai mare a carburantului.

Lucrările de transport și de câmp au consum eficient de carburant datorită sistemului de management automat al productivității sau APM, care selectează automat turația și intervalul de viteză perfecte ale motorului pentru a atinge viteza presetată de dumneavoastră.

Tot ce aveți de făcut este să activați sistemul APM în modul câmp sau rutier și să setați viteza de atins cu butonul de pe Multicontroller, iar APM are grijă de restul. Vă puteți concentra pe lucrare, în timp ce APM se ocupă de schimbarea treptei de viteză și adapteaza încontinuu turațiile motorului la sarcină și teren. Acest lucru mărește calitatea deplasării și productivitatea în zilele lungi pe câmp și maximizează eficiența carburantului.

 CVXDRIVE - TRANSMISIA VARIABILĂ CONTINUU

Transmisia cunoscută CVXDrive asigură putere neîntreruptă în sol, incorporând patru trepte pentru a fi  ai eficientă și pentru a genera mai multă putere pentru lucrările grele. Disponibilă pentru Magnum 310- 340 CVXDrive și aflată în echiparea standard la
Magnum 380 CVXDrive.

APM controlează automat turația tractorului, în funcție de turația optimă și raportul de transmisie ale motorului. Sistemul se asigură că operați permanent în cel mai eficient interval. Consumul de carburant este redus și mai mult prin atingerea vitezei maxime de 50 km/h la doar 1,350 rpm. Lucrările care necesită deplasare foarte lentă sunt înlesnite cu viteza creep de 30 m/h.

Lucrul cu Magnum CVXDrive este ușor și sigur. Cand opriți într-o pantă abruptă, funcția Active Hold, instalată în fabrică, împiedică tractorul să ruleze înapoi, chiar și cu utilaje sau remorci grele. Puteți continua fără să folosiți ambreiajul sau frânele. Accelerația manuală ECODRIVE îi permite operatorului să preselecteze turațiile minimă și maximă ale motorului, adaptând intervalul de turații ale motorului la lucrarea executată.

CABINA LUXURY
CABINA LUXURY
Pentru cei care doresc mai mult confort, Case IH oferă cabina Luxury cu suspensie hidraulică semiactivă. Scaunul ventilat, din piele premium, volanul îmbrăcat în piele, scaunul pasagerului din piele și podelele mochetate vă dau senzația de lux pur în timp ce lucrați eficient și productiv. Acest pachet include și camere standard în partea din față și din spate, pentru ca dumenavoastră să aveți cea mai bună vedere asupra împrejurimilor și pentru a reduce semnificativ riscul de accident. Niciun alt tractor nu se apropie de
confortul în timpul operării și de ergonomia oferite de noua cotieră Multicontroller, de pe care puteți controla toate funcțiile importante ale echipamentelor dumneavoastră

CABINA LUXURY - CARACTERISTICI STANDARD
 • Suspensie hidraulică semiactivă pentru cabina
 • Volan imbracat in piele
 • Scaun imbracat in piele premium cu suspensie activa, incalzire si ventilatie
 • Scaun pasager imbracat in piele
 • Mocheta
 • Radio cu Bluetooth si difuzoare de inalta performanta
 • Parasolare fata, spate si lateral
 • Oglingi telescopice electric si reglabile electric, cu unghi larg
 • Camere fata si spate instalate in fabrica Iluminat de accentuare
 • Conexiuni USB suplimentare, prize de alimentare cu 3 pini si de 230 V