EXCAVATOARE PE ROȚI™

excavatoare compacte pe pneuri, de 7 și de 12 tone
Fiecare șantier este diferit. Tocmai din acest motiv puteți alege de la Wacker Neuson dintr-un sortiment de excavatoare compacte pe roți, care se potrivesc optim pentru dumneavoastră – fie de 7 tone, fie de 12 tone. În oricare dintre cazuri primiți un utilaj, care este robust, performant și ușor de operat – și prin multitudinea de aplicații este și deosebit de rentabil.

Competența Wacker Neuson concentrată în excavatoare își are sediul în Hörsching bei Linz. Utilajele noastre sunt dezvoltate, fabricate și vândute de aici în toată lumea. În plus, Wacker Neuson respectă cele mai înalte standarde de calitate în toate etapele procesului. La urma urmei, fiecare dintre excavatoarele Wacker Neuson poartă un sigiliu deosebit al calității: Fiabilitate „Made in Austria“.

Modelul EW65 beneficiază de braț reglabil și cinematică în 3 puncte pentru o rază mai mare de săpare, repoziționare mai puțină și cicluri de lucru mai rapide. Fără trepte de la 0 până la 30 km/h fără selectarea treptei de viteză datorită circuitului închis de rulare, rezultă o utilizare simplă cu o singură pedală de accelerație. Comandă precisă în zona de sarcini joase și ridicate se datorează sistemului hidraulic Load- Sensing cu LUDV (distribuție de flux independentă de sarcină).

Modelul EW100 beneficiază de circuit de rulare închis: Viteza se comandă simplu fără trepte prin intermediul pedalei – fără schimbarea treptei de viteză, fără alunecare în pantă. Totodată are 3 tipuri de direcție: Punte față, tracțiune pe toate roțile, deplasare în mersul crabului pentru utilizare optimă pe orice șantier. Comandă confortabilă, fără efort se datorează sistemului hidraulic Load-Sensing cu LUDV (distribuție de flux independentă de sarcină) – mișcările joystick-ului rămân întotdeauna la fel pentru operator.