MICA MECANIZARE

NOU! Maiuri compactoare, plăci vibratoare, mașini de tăiat asfalt/rosturi, vibratoare interne
Acest segment de utilaje pentru mica mecanizare, reprezintă un domeniu distinct și foarte bine definit, care înglobează de altfel o serie largă de unelte și mașini de mare performanță. 

Titan Machinery România este pregătită să livreze imediat plăci vibratoare cu deplasare înainte, plăci vibratoare reversibile, electrice sau cu acționare de la depărtare, mașini de tăiat asfalt/rosturi, maiuri compactoare și vibratoare interne pentru turnarea betonului. Distribuția Titan Machinery a utilajelor de mică mecanizare Wacker Neuson în România mai cuprinde și ciocane cu acționare pe benzină, generatoare, mașini pentru iluminat, pompe, vibratoare externe, convertizoare de frecvență și debitatoare.

Mașinile și uneltele care compun gama de mică mecanizare poartă amprenta excelenței de fabricare germană a constructorului Wacker Neuson, fabricile sale de producţie fiind localizate atât în Germania, cât și în Austria. Aceste mașini și utilaje Wacker Neuson se pot comanda prin cele 14 reprezentanțe Titan Machinery din România, contactând reprezentantul local pentru segmentul de construcții al Titan Machinery.

Wacker Neuson este singurul producător care oferă tehnologia de compactare în 2 timpi. Compania a dezvoltat motorul WM80 special pentru a rezista la aplicații robuste de compactare, depășind în același timp reglementările actuale privind emisiile. Acest motor durabil are mai puține părți în mișcare, ceea ce înseamnă mai puțină întreținere și o viață mai lungă.