PLĂCI VIBRATOARE™

Plăci vibratoare cu motoare convenționale și electrice
Compactarea solului reprezintă una dintre specialitățile producătorului. Constructorul oferă o linie extinsă de plăci atât ușoare, cât și grele cu o singură direcție și reversibile, precum și plăci vibratoare controlate de la distanță. Toate plăcile vibratoare Wacker Neuson oferă performanțe ridicate, pentru compactarea cu vibrații reduse [n.r. pentru operațiuni de tip mână-braț (HAV)]. Caracteristicile inovatoare, cum ar fi Compatec și Compamatic, vă permit să urmăriți cu o precizie maximă starea compactării.

Gama mare de plăci vibratoare cu o singură direcție sunt concepute pentru a manevra în jurul colțurilor strânse și pentru a accesa zone restrânse. Pe șantier, lucrările pot fi finalizate rapid și precis. Prin urmare, vă puteți baza pe plăcile vibratoare cu deplasare înaintea de la Wacker Neuson pentru a oferi rezultate de calitate în lucrările de compactare a solului și a asfaltului.

Indiferent dacă compactează soluri mixte, pietre de pavaj sau asfalt, plăcile vibratoare reversibile Wacker Neuson oferă performanțe excelente de compactare pe cea mai mare varietate de suporturi. Cu acești armăsari pentru șantier, puteți obține rapid gradul de compactare necesar. Pentru a schimba direcția de deplasare a plăcii, mișcați pur și simplu mânerul.
Plăcile vibratoare reversibile cu telecomandă Wacker Neuson sunt utilaje inteligente, de încredere și pot fi operate cu precizie prin telecomandă cu infraroșu. Operatorul este capabil să se concentreze pe deplin asupra sarcinii în cauză la o distanță sigură de praf, vibrații și zgomot.

Află mai multe informații de la reprezentanții pentru construcții ai Titan Machinery România, accesând link-ul de mai jos, respectiv punctul de lucru din țară cel mai apropiat de dumneavoastră.

https://www.titanmachinery.ro/pagina/contact