DUMPERE WACKER NEUSON

Autobasculante pe roți și pe șenile și basculante Dual-View
Noi recunoaştem domeniile de utilizare ale produselor noastre cu precizie. Aceasta este premisa fundamentală pentru dezvoltarea soluţiilor personalizate pentru clienţii noştri. Deosebit de convingător este în acest sens nivelul înalt de fiabilitate al maşinilor şi aparatelor noastre în orice tip de utilizare - şi asta de-a lungul anilor. Cu Wacker Neuson puteţi să vă bazaţi întotdeauna pe asta.

Poate că nu puteți alege terenul, dar puteți alege mașina. Autobasculantele și basculantele Dual View de la Wacker Neuson se descurcă cu orice sarcină chiar și pe cel mai dificil teren. Articulația pendulară asigură capabilitate off-road foarte bună și tracțiune excelentă pe orice suprafață de pământ.

Oferim produse și servicii care vă îndeplinesc cerințele înalte și diverse aplicații. Wacker Neuson înseamnă fiabilitate. Desigur, acest lucru se aplică și autobasculantelor și basculantelor Dual View. În fiecare zi, depunem toate eforturile pentru a vă asigura succesul. Și o facem numai din pasiune.