DUMPERE WACKER NEUSON™

Autobasculante electrice pe roți și pe șenile
Porniți instant și plecați într-o secundă. Datorită sistemului de acționare electrică, nu este necesară schimbarea frecventă a treptelor și operatorul se poate concentra în totalitate pe munca sa. Sistemul de acționare și sistemul hidraulic de lucru pot fi acționate independent unul de celălalt.

Dumperele electrice sunt fel de puternice ca autobasculantele convenționale, dar extrem de silențiose - sunt ideal în medii sensibile la zgomot. De asemenea, dumperul electric poate fi încărcat la o priză de 230 V.
Sistem de antrenare electric
Pur și simplu porniți și porniți: Datorită sistemului de antrenare hidrostatic, nu este necesară schimbarea frecventă a vitezelor și operatorul se poate concentra asupra sarcinii. Sistemul de antrenare și sistemul hidraulic de lucru pot fi acționate independent unul de celălalt.

Dumperul complet electric funcționează fără emisii și un nivel scăzut de zgomot. La aproape jumătate din volum (cu 6 dB LwA), sunt posibile domenii suplimentare de aplicare.
Dumperul este, de asemenea, operat complet electric, fără emisii și complet fără zgomot.

Încărcabil la o priză normală de 220 V
Cu un timp maxim de încărcare de numai 8 ore, aparatul poate fi încărcat cu ușurință peste noapte pe o priză și este gata de utilizare dimineața din nou cu o baterie plină.
Cablul de încărcare montat permanent pentru o priză de 220 V este depozitat în siguranță pe mașină, ceea ce înseamnă că aparatul nu este legat de nicio locație fixă în timpul procesului de încărcare și poate fi încărcat spontan oriunde. Pentru a crește timpul de funcționare, mașina poate fi încărcată în orice moment, de exemplu în pauzele de lucru.
Transport material complet lipsit de emisii
• Poluarea fonică pentru operator este sub 60 decibeli. Aceasta este echivalent cu un volum normal de zgomot într-o cameră. *

• Datorită motorului electric, emisiile de CO2 sunt reduse cu 90% pe parcursul întregului ciclu de viață. **

• Bateria de 48 V fără întreținere are suficientă energie pentru o zi de lucru completă - în funcție de tipul de aplicație.

• Încărcătorul de baterie este integrat în baterie și este ușor de conectat la o priză de 230 V.

• Există câte un motor electric pentru sistemul de acționare și sistemul hidraulic, care include recuperarea energiei la frânare și la coborâre.

* Nivelul de presiune acustică de emisie (LpA): Acesta specifică nivelul de zgomot al unui dispozitiv în zona de lucru direct alocată acestuia, de exemplu în cabina operatorului.
** Emisiile de CO2 pe întreaga durată de viață, directe și indirecte, incluzând astfel producția de baterii și generarea de energie (mix UE), comparativ cu un produs convențional al aceeași clasă.