QUANTUM N™

4 modele cu puteri între 78 și 110 CP
Indiferent ce anume aşteptaţi de la un tractor specializat, suntem siguri că veţi găsi în noua gamă Quantum. 

Dacă aveţi nevoie de un tractor pentru a lucra în vii, în livezi sau în alte spaţii restrânse, veţi găsi în mod sigur un tractor Quantum adecvat între cele trei modele disponibile cu puteri cuprinse între 56 și 106 CP. 

Aceste tractoare combină particularităţile unei maşini Case IH cu caracteristicile specifice unui tractor profesional, ca urmare toate modelele oferă cele mai noi elemente de design inteligent şi păstrează gabaritul redus, cercul de rotaţie strâns şi accentul pe confortul şoferului, elemente care au dus faima modelelor Quantum. 

Există, de asemenea, o serie întreagă de funcţii noi. Le puteţi specifica după cum doriţi.

Înguste la exterior, spatioase în interior
Tractoarele din seria Quantum sunt prevazute cu o cabină spațioasă, în care își vor găsi poziția preferată de lucru, chiar și cei mai corpolenți operatori. 

Chiar dacă aceste tipuri de tractoare sunt compacte și înguste la exterior, operatorii vor avea suficient spațiu în interiorul cabinei pentru a se simți confortabil. 

Comenzile dispuse ergonomic în interiorul cabinei alături de scaunul și volanul complet reglabile, asigură confortul tuturor operatorilor, indiferent de conformația corporală a acestora.
Exploatare eficientă și economică
Opțiunile variate de transmisii vă vor permite să o alegeți pe cea care corespunde cel mai bine necesităților.

Tractoarele din seria Quantum sunt prevăzute cu o transmisie precisă și robustă, care asigură operarea placută pe durata întregului ciclu de viață al acestuia. 

Priza de putere (PTO) a fost proiectată să pună în mișcare în mod cât mai economic o gamă variată de accesorii și să furnizeze puterea necesară acestora chiar și în cele mai dificile condiții de lucru.
Operare versatilă
Pe lângă forța de ridicare impresionantă la nivelul cârligului, tractoarele din seria Quantum sunt prevăzute și cu o instalație hidraulică, performanță care le face extrem de versatile pe durata întregii zile de lucru. 

Tractoarele din seria Quantum N, beneficiază de cea mai modernă tehnologie de conversie a puterii dezvoltate de motor în cuplu furnizat trenului de rulare. 

Toate aceste facilități contribuie la sporirea eficienței și profitabilității.