FARMALL A™

7 modele cu puteri între 55 și 115 CP
Tractoarele Farmall şi-au câştigat reputaţia de cai de povară versatili şi fiabili încă de la prezentarea acestui nume în 1923.

În prezent, Farmall A este un succesor demn: specificaţiile sunt de aşa manieră încât chiar şi operatorii noi sau novice se pot familiariza rapid, permiţând tractorului Farmall A să joace un rol important într-o întreprindere mare care dispune probabil de mai mulţi şoferi. 

Pentru operaţiunile de mai mică anvergură, versatilitatea sa asociată cu preţul de achiziţie economic şi costurile de exploatare reduse fac din Farmall A o investiţie înţeleaptă şi uşor de amortizat. 

În cazul în care căutaţi un tractor sub 100 CP care este compact, rentabil, uşor de utilizat şi cu cerinţe de întreţinere reduse, noile modele Farmall 55/65/75 A vă oferă tot ceea ce vă aşteptaţi de la un tractor Case IH – rezistenţă, fiabilitate şi economie. 

Datorită simplităţii în utilizare, manevrabilităţii uşoare şi greutăţii reduse, este ideal pentru orice fel de lucrare, de la operaţiuni uşoare pe câmp până la munca în curte şi cu încărcătorul, iar datorită întreţinerii uşoare şi motoarelor economice, însă puternice, costurile de exploatare rămân mici. Farmall A poate gestiona orice cerinţă impusă de munca dumneavoastră.

Operare facilă
Comenzile poziționate logic și ergonomic pe console, dispunerea corectă a instrumentelor pe noul tablou de bord, fac parte dintre facilitățile care ușurează operarea tractoarelor din seria Farmall A, indiferent de lucrarea care trebuie executată. 

Levierele mecanice de comandă precum și comutatoarele se află permanent la îndemâna operatorului, care va începe să lucreze cu utilajul aproape instinctiv după un scurt timp petrecut în spatele volanului.
Robuste și fiabile
În varianta standard, tractoarele din seria Farmall A sunt echipate cu două pompe hidraulice diferite cu flux continuu (OCLS) având debitul de 47 l/min. De asemenea, este disponibilă opțional și o pompă hidraulică având debitul de 63 l/min. 

Tractoarele din seria Farmall A pot fi prevăzute cu maxim trei racorduri hidraulice la cuplajul aflat în partea din spate a utilajului. Sarcina maximă care poate fi ridicată cu ajutorul cuplajului hidraulic aflat în partea din spate a utilajului este de 4.700 kg, ceea ce plasează tractoarele din seria Farmall A pe un loc fruntaș în clasa din care fac parte. Priza de putere (PTO) cu turaţie de 540 rpm* intră în echiparea standard a tractoarelor din seria Farmall A. 

De asemenea, aceste tipuri de utilaje agricole pot fi prevăzute şi cu o priză de putere a cărei turaţie depinde în mod direct de viteza lor de deplasare. 
Opţional, clienţii pot alege tractoare echipate cu prize de putere de tip 540/540E sau 540/1000 şi prize de putere cu acţionare servo-asistată. 

Modelele de prize de putere 540E și 1000 corespund mai bine curbelor de putere și cuplu, dezvoltate de propulsoarele acestor utilaje, necesitând o turație mai redusă a motorului pentru a fi rotite. Așadar, eficiența consumului de carburant este și mai ridicată.
Design reușit și siguranță ridicată
Tractoarele din seria Farmall A îndeplinesc cele mai recente standarde de siguranţă privitoare la protecţia operatorului iar motoarele acestora respectă cele mai stringente norme de emisii pentru a asigura un mediu de lucru mai sigur şi mai curat. 

Design-ul reuşit al transmisiei, componentele de cea mai bună calitate şi durabilitatea construcţiei, garantează fiabilitatea excepţională a acestor tipuri de tractoare. Indiferent de dotările pe care le veţi alege pentru ele, puteţi fi sigur că tractoarele din seria Farm all A nu vă vor dezamăgi.