FARMALL A™

5 modele cu puteri între 55 și 100 CP
Tractoarele Farmall şi-au câştigat reputaţia de cai de povară versatili şi fiabili încă de la prezentarea acestui nume în 1923.

În prezent, Farmall A este un succesor demn: specificaţiile sunt de aşa manieră încât chiar şi operatorii noi sau novice se pot familiariza rapid, permiţând tractorului Farmall A să joace un rol important într-o întreprindere mare care dispune probabil de mai mulţi şoferi. 

Pentru operaţiunile de mai mică anvergură, versatilitatea sa asociată cu preţul de achiziţie economic şi costurile de exploatare reduse fac din Farmall A o investiţie înţeleaptă şi uşor de amortizat. 

În cazul în care căutaţi un tractor sub 100 CP care este compact, rentabil, uşor de utilizat şi cu cerinţe de întreţinere reduse, noile modele Farmall 55/65/75 A vă oferă tot ceea ce vă aşteptaţi de la un tractor Case IH – rezistenţă, fiabilitate şi economie. 

Datorită simplităţii în utilizare, manevrabilităţii uşoare şi greutăţii reduse, este ideal pentru orice fel de lucrare, de la operaţiuni uşoare pe câmp până la munca în curte şi cu încărcătorul, iar datorită întreţinerii uşoare şi motoarelor economice, însă puternice, costurile de exploatare rămân mici. Farmall A poate gestiona orice cerinţă impusă de munca dumneavoastră.

ROBUSTE ȘI FIABILE
ROBUSTE ȘI FIABILE
În varianta standard, tractoarele din seria Farmall A sunt echipate cu două pompe hidraulice diferite cu flux continuu (OCLS) având debitul de 47 l/min. De asemenea, este disponibilă opțional și o pompă hidraulică având debitul de 63 l/min. 

Tractoarele din seria Farmall A pot fi prevăzute cu maxim trei racorduri hidraulice la cuplajul aflat în partea din spate a utilajului. 

Sarcina maximă care poate fi ridicată cu ajutorul cuplajului hidraulic aflat în partea din spate a utilajului este de 4.700 kg, ceea ce plasează tractoarele din seria Farmall A pe un loc fruntaș în clasa din care fac parte. Priza de putere (PTO) cu turaţie de 540 rpm* intră în echiparea standard a tractoarelor din seria Farmall A. 

De asemenea, aceste tipuri de utilaje agricole pot fi prevăzute şi cu o priză de putere a cărei turaţie depinde în mod direct de viteza lor de deplasare.  Opţional, clienţii pot alege tractoare echipate cu prize de putere de tip 540/540E sau 540/1000 şi prize de putere cu acţionare servo-asistată. 

Modelele de prize de putere 540E și 1000 corespund mai bine curbelor de putere și cuplu, dezvoltate de propulsoarele acestor utilaje, necesitând o turație mai redusă a motorului pentru a fi rotite. Așadar, eficiența consumului de carburant este și mai ridicată.
UȘOR DE OPERAT
UȘOR DE OPERAT
Tractoarele Farmall A îndeplinesc cele mai recente standarde de siguranță privitoare la protecția operatorului, iar motoarele acestora respectă normele de emisie din Stage V pentru a asigura un mediu de lucru sigur și curat. Design-ul reușit al transmisiei, componentele de cea mai bună calitate și durabilitatea construcției garantează o eficiență constantă și fiabilitate.

Datorită stâlpilor mai puțin lați, oglinzilor mari, suprafețelor vitrate mari, proiectate cu atenție, vederea încărcătorului și a utilajelor remorcate sau purtate din tractorul Farmall A este printre cele mai bune din acest segment de piață al cailor-putere. Nu este nevoie să ne întindem pentru a vedea ce se întamplă în jur.

Comenzile poziționate logic și ergonomic pe console, dispunerea corectă a instrumentelor pe noul tablou de bord, fac parte dintre facilitățile care ușurează operarea tractoarelor din seria Farmall A, indiferent de lucrarea care trebuie executată. Levierele mecanice de comandă precum și comutatoarele se află permanent la îndemâna operatorului, care va începe să lucreze cu utilajul aproape instinctiv după un scurt timp petrecut în spatele volanului.

Poziția tevii de eșapament pe stâlp “A” la noua generație Farmall A asigură vedere clară și liberă în față. Optțonal, pachetul Vision include o trapă care oferă mai multă vizibilitate, lumini de lucru suplimentare în spate, ștergător de lunetă și oglinzi telescopice laterale care asigură vizibilitate excelentă asupra tuturor operațiunilor, de la cele ale încărcătorului până la transport rutier.
PRODUCTIV PE ORICE TEREN
PRODUCTIV PE ORICE TEREN
Tractoarele Farmall A consumă puțin carburant, dar nu fac economie de putere. Toatebeneficiază de trancțiune integrală în echiparea standard, pentru a aduce întreaga putere a motorului la nivelul solului, printr-o transmisie eficientă și dovedită.

Pentru o tracțiune impresionantă pe câmp, dar și pentru o bună siguranță în pantă, puntea față Case IH cu tracțiune integrală este imbatabilă. Pe un teren cu sol afânat sau umed, diferențialul pentru alunecare limitată care actioneaza asupra punții față și blocajul diferențial automat de pe puntea spate asigură înaintarea continuă.

Pompa de direcție dedicată, cu debit mare, permite funcționarea sigură. În interiorul și în jurul construcțiilor anexe de la fermă, coloana de direcție strânsă permite o rază de viraj de minim 5.8 m (Farmall 85 A) și manevrabilitate ușoară, iar modelul Farmall 95 A cu tracțiune față poate vira și mai strâns.

Tractoarele Farmall A se pot deplasa cu viteza maxima de 30 sau 40 km/h și, pentru siguranță suplimentară a opririi în orice condiții, modelele cu tracțiune integrală pot fi echipate opțional cu punte față franată.

Echipate cu încărcătorul frontal STOLL, tractoarele Farmall A sunt pregătite pentru orice operațiune de încărcare și manipulare din fermă. Încărcătoarele sunt ușor de cuplat și decuplat, iar comenzile din cabină sunt poziționate în mod ideal pentru operare comodă.
ECONOMIC ȘI CU PUTERE DE LUCRU
ECONOMIC ȘI CU PUTERE DE LUCRU
Tractoarele Farmall A sunt acționate de motoare cu injectie Common-Rail în 4 cilindri, de 3.4 litri, cu turbosuflantă și racitor intermediar, care vă oferă putere maximă la un consum mai mic de combustibil. Creșterea cuplului se traduce prin mai puține schimbări de viteză și mai multă eficiență, iar rezultatele vorbesc de la sine. Motorul FPT Common Rail în 4 cilindri nu are nevoie de turație nominală: oferă putere maximă cu economie de carburant la 1.900 rpm, ceea ce nu doar că reduce consumul de carburant în toate aplicațiile, ci conduce și la un confort sporit în timpul operării datorită nivelurilor mici de zgomot și vibrație.

Care fermier conduce încontinuu turând motorul la maxim? Echipa care a dezvoltat motorul FPT și-a concentrat atenția și timpul pe compatibilitatea perfectă între caracteristicile de cuplu ale motoarelor în 4 cilindri și conditiile reale de lucru. Rezultatul este de-a dreptul impresionant: cuplul maxim de 457 Nm este atins cu economie de carburant la 1,500 rpm, ceea ce face ca funcția Case IH Efficient Power să fie cu adevărat economă.

Combustia curată obținută în motoarele FPT ale tractoarelor Farmall permite că schimbul de ulei să fie făcut la 600 de ore, interval de top în clasa lor. Dincolo de eficientă excelentă a carburantului, emisiile sunt reduse în mod efectiv de aceeasi tehnologie dovedită și folosită la alte game de tractoare Farmall. Post-tratarea permite optimizarea motorului în ceea ce privește capacitatea de reacție și densitatea mare de putere, pentru performanță optimă indiferent de aplicatie.