PRONAR PDK / PDT™

Cositori cu discuri
Cositorile purtate, cu disc, PRONAR PDK220 sunt compactă, robuste, caracterizată de o structură ușoară în care se aplică bara de tăiere PRONAR. Cositoarea cu disc PRONAR poate fi montată cu ușurință pe diferite tractoare. Necesarul minim de putere al tractorului pentru această mașină de tuns iarba este de 30 CP. Suspensia clasică garantează o presiune uniformă a barei de tăiere pe suprafață. 

Poziția plutitoare a pârghiei hidraulice garantează o transmisie lină a acționării chiar și pe nereguli mari ale solului. Cositorile sunt protejate de un element de siguranță, care în momentul coliziunii cu un obstacol intervine instant, iar cositoarea se deplasează înapoi minimizând posibilele efecte ale impactului.

Suspensia centrală care a fost utilizată la cositoare asigură o funcționare excelentă pe suprafețe inegale și abrupte, tăiere curată și estetică, precum și înălțime optimă de tăiere. Un alt avantaj al acestui design este sistemul de reglare în trei pași a arcurilor de susținere: 70, 80 sau 90 kg, care garantează presiunea optimă a cositorilor pe sol, în funcție de tipul de suprafață de la sol moale, turbă, până la dur și uscat.