REȚEAUA DE SEMNAL RTK+

Semnal de mare precizie de 2,5 cm
Serviciul RTK plus este dezvoltat la nivel european în parteneriat cu grupul CNH, furnizând la nivelul intreg teritoriului European, cel mai precis sistem de ghidaj ce asigură prin precizie si acuratețe, creșterea eficienței fermierilor, reducerea oboselii și extinderea posibilităților de lucru indiferent de vreme sau de momentul zilei.

Acoperirea națională a semnalului de precizie RTK plus a fost dezvoltată de Titan Machinery România începând cu 2016 și s-a propagat cu rapiditate în rândurile agricultorilor autohtoni, aceștia înțelegând că aacest serviciu este fundamental pentru o agricultură sustenabilă. 

Beneficiile RTK plus (Real Time Kinematic) reprezintă tehnologia de mare precizie ce asigură o acuratețe în teren de 2.5 cm, cu repetabilitate de la an la an. RTK plus contribuie la îmbunătățirea preciziei prelucrării patului germinativ, semănării, irigației și recoltării, dar și a monitorizării sistemelor.

De asemenea, ca urmare a repetabilității în timp, compactarea solului este mult redusă, calitatea și productivitatea terenului agricol fiind îmbunătățite.
Compatibil cu toate mărcile de utilaje
Compatibil cu toate mărcile de utilaje
Toate tractoarele, de la Farmall până la Quadtrac, de la utilajele Case IH până la utilajele celorlalte mărci, de la excavatoare până la scrapere de nivelat, se folosesc cu succes de precizia maximă, nelăsând astfel două urme diferite la treceri succesive. 

Dezvoltarea primei rețele RTK+ din România, a însemnat eforturi susținute dar și o satisfacție pe măsură, mai ales când vorbim despre liniștea fermierilor atunci când execută lucrări cu adevărat precise: semănat de plante prășitoare sau păioase, recoltare, pregătire sau prășit. 

Deși inițial semnalul de precizie RTK + a fost conceput pentru sistemele de navigație, având în vedere precizia foarte bună a acestei tehnologii, aceasta este dezvoltată și utilizată în prezent și în sistemele autodrive/autopilot, agricultura de precizie și sistemele de control ale utilajelor industriale.
Rețeaua națională Titan Machinery RTK +
Rețeaua națională Titan Machinery RTK +
Rețeaua Titan Machinery RTK +  folosește infrastructura informatică CNH,  având dedicat un server de producție singular și separat în pepiniera de mașini server CNH Europa și US. Rețeaua noastră are un semnal GPS diferențial dinamic, prelucrat prin metode complexe, care asigură  repetabilitate de la an la an. 

Datorită numărului mare de stații fixe, rețeaua prezintă un semnal optim în toată țara, activ 24 de ore din 24. De asemenea, prin folosirea simultană a rețelei de sateliți GPS, GLONASS, BEIDOU și GALILEO, Titan Machinery RTK + oferă o acoperire impecabilă având semnal continuu la orice oră din zi sau din noapte. 

Modul de prelucrare al datelor presupune triangulații multiple între stațiile permanente, transferul datelor brute via Internet către serverele de lucru, prelucrarea lor și retransmiterea către receptorul de pe utilaj.
Semnal de mare precizie
Semnal de mare precizie
Datorită intregrării și interconectării în rețea, fiecare stație participă progresiv la funcționarea rețelei. Și procedeul invers este valabil, absența unei stații (sau oprirea ei) este înlocuită de efortul stațiilor din preajmă aflate în rețea. 

Astfel, prin acest procedeu, performanța semnalului rămâne neafectată. Pentru transmiterea datelor, fiecare stație și receptor care participă în rețea folosește abonamente de date mobile prin intermediul operatorilor naționali de telefonie. Transferul se face prin modem-uri dedicate pentru protocoale M2M.
Abonament gratuit în primul an
Abonament gratuit în primul an
Nu există semnal în zonă? Semnalul este acoperit de către serviciul de siguranță satelit, lucrarea continuă.  

Nu aveți un contract de abonament date? Vă oferim gratuit abonament de date pe cartele SIM M2M, pentru un an de zile. 

Oferta este valabilă doar pentru serviciul RTK + Titan Machinery România.