MAXXUM™

10 modele cu transmisii Semi-Powershift și CVX, cu puteri între 115 și 175 CP
Tractoarele din seria Maxxum fac parte din categoria entry-level, reprezentând o investiţie inteligentă pentru execuţia unei game variate de lucrări. 

Având un design simplu și flexibil, aceste tipuri de tractoare au fost proiectate pentru a corespunde întocmai necesităţilor celor care le folosesc. 

Maxxum este alegerea ideală pentru cei care caută un pachet de putere și versatilitate ce combină perfect mediul de lucru suprem pentru operator cu tehnologia de ultimă generație. 

Tractoarele din seria Maxxum sunt lidere pe segmentul lor de piaţă atunci când vine vorba de productivitate şi rentabilitate maximă a investiţiei.

Productivitate, versatilitate și performanțe excelente
Pentru a spori cu 10% puterea dezvoltată, trebuie doar să aduceţi motorul la turaţia de 1.900 rpm. În cazul tractoarelor Maxxum 120, acest procent reprezintă o creştere importantă a puterii de aproximativ 12 CP, indiferent de tipul lucrării ce trebuie executată cu tractorul. 

În caz de necesitate, sistemul de management al puterii motorului (EPM) sporeşte activ puterea acestuia cu cel puţin 15%. Acest supliment de putere este disponibil în mod automat în funcție de cererea aplicației indiferent că este vorba despre transport rutier sau aplicație ce folosește o priză de putere. 
În cazul tractoarelor Maxxum 120, acest procent de 15% se traduce printr-o creștere a puterii cu 21 CP.
Costuri reduse, eficiență remarcabilă
Datorită utilizării tehnologiei SCR, am reuşit să reducem consumul de carburant al motoarelor acestor tipuri de tractoare precum și nivelul emisiilor poluante. 

Reducerea emisiilor prin procesul de post-combustie şi injectarea directă de soluţie AdBlue în sistemul de evacuare, permite proiectarea eficientă a unor tipuri de motoare care să furnizeze o putere mai mare şi să consume mai puţin carburant. 

Acest lucru sporeşte foarte mult randamentul de lucru al motoarelor. 
Sistemele si tehnologiile avansate de care beneficiază tractoarele din seria Maxxum şi-au dovedit deja eficiența şi fiabilitatea pe tractoarele din seria Puma, Magnum şi Steiger/Quadtrac
Operare facilă, tehnologie ușor de utilizat
Fiind proiectate să asigure controlul deplin al operatorului asupra tuturor sarcinilor executate chiar şi pe durata celor mai lungi zile de lucru, tractoarele din seria Maxxum au la bază confortul, tehnologia eficientă şi fiabilă Case IH. 

Tractoarele din seria Maxxum beneficiază de tehnologii inovatoare, fiind echipate cu o cabină luxuriantă care oferă operatorului tot confortul de care acesta are nevoie în activitatea sa. Aceste tipuri de tractoare vor continua să lucreze chiar şi în cele mai dificile condiţii. 

Verificările zilnice vor fi realizate cu rapiditate maximă în timp ce operaţiunile de revizie de la o perioadă la alta sunt programate la intervale mari de timp, lucru ce scade costurile totale de operare.
Confort și vizibilitate perfectă
Tractoarele din seria Maxxum CVX sunt echipate cu „Surround Vision”, cea mai bună cabina din clasa din care fac parte, ce oferă un confort de neegalat pentru operator şi o ergonomie îmbunătăţită a instrumentarului de bord. 

Designul cu patru montanți de susţinere ai acoperişului cu trapa transparentă integrată și suprafaţă vitrată de 5.78 m², asigură o vizibilitatea perfectă operatorului de jur împrejurul utilajului (360 de grade). În plus, unghiul de 105° dintre parbriz şi capotă, recomandă aceste tractoare pentru operaţiuni de ridicare executate cu ajutorul accesoriului frontal. 

Cabina acestor tipuri de tractoare este foarte bine izolată fonic, nivelul de zgomot înregistrat în interiorul acesteia nedepăşind valoare de 69 dB(A).
Tehnologia eficientă a transmisiei

Noua şi extrem de eficienta transmisie cu variație continuă CVX garantează rularea lină a acestor tipuri de tractoare în intervalul de viteză 0 – 50 km/h, fără a se pierde nicio clipă cuplul furnizat de motor. 

Funcţia „Active Stop” facilitează oprirea și plecarea tractorului din pante extrem de abrupte chiar și cu o remorcă complet încărcată ataşată, fără ca operatorul să trebuiască să apese pedala de frână sau cea de ambreiaj. 

Sistemul cu dublu ambreiaj DKT™ (Doppel Kupplungs Technologies) optimizează eficienţa transmisiei pentru o rulare cât mai lină şi obținerea un consum cât mai mic de carburant.