HEDERE PORUMB OLIMAC™

2 serii de hedere pentru porumb
De mai bine de șaizeci de ani Olimac proiectează și construiește numai mașini de recoltat porumb. Această particularitate este unică în lume și a permis companiei să se concentreze asupra cercetării și inovațiilor tehnologice continue: rezultatul este reprezentat de gama de hedere pentru porumb Drago care funcționează în toate câmpurile de porumb din lume.

Olimac Drago GT
Olimac Drago GT
Unic în lume, DragoGT este echipat cu tocătorul cu efect de foarfecă Double Stalk Chopper: pe fiecare rând funcționează patru lame. Două dintre ele funcționează pe o parte, celelalte pe partea opusă, dar cu rotație inversată, ca o foarfecă. Datorită acestui dispozitiv brevetat, tulpinile sunt dublu obturate și, în consecință, mai scurte, făcând operațiile de tocare mai fine și sporind descompunerea resturilor vegetale pe sol.
Drago 2
Drago 2
Noua serie de hedere pentru porumb Drago 2 este mult mai performantă, mai eficientă și cu mai multe accesorii vizavi de modelul anterior: o multitudine de tehnologii înalte și calități extraordinare capabile de a obține o recoltă completă, fără pierderi de boabe, la o viteză de lucru mai mare.