EXCAVATOARE COMPACTE PE ȘENILE™

excavatoare compacte pe șenile de la 2 la 15 tone
Fiecare șantier este diferit. Tocmai din acest motiv puteți alege de la Wacker Neuson dintr-un sortiment fin clasificat de excavatoare compacte pe șenile, care se potrivesc optim pentru dumneavoastră – de la 2 tone, până la 15 tone. În oricare dintre cazuri primiți un utilaj, care este robust, performant și ușor de operat – și prin multitudinea de aplicații este și deosebit de rentabil.

Competența Wacker Neuson concentrată în excavatoare își are sediul în Hörsching bei Linz. Utilajele noastre sunt dezvoltate, fabricate și vândute de aici în toată lumea. În plus, Wacker Neuson respectă cele mai înalte standarde de calitate în toate etapele procesului. La urma urmei, fiecare dintre excavatoarele Wacker Neuson poartă un sigiliu deosebit al calității: Fiabilitate „Made in Austria“.

Aceste modele de excavatoare compacte consumă cu până la 20% mai puțin combustibil decât modelele comparabile. Cu toate acestea, ele fac parte din cele mai bune din categoria lor în domeniul forțelor de săpare și de rupere. 

Productivitatea ridicată a excavatoarelor Wacker Neuson este datorată numai tehnicii robuste. Prin intermediul punctelor de mentenanță care se pot accesa bine și rapid, majoritatea lucrărilor de service pot fi realizate într-un timp scurt. În plus, întreținerea și reparațiile profesionale efectuate de către tehnicienii noștri și piesele de schimb originale de la Wacker Neuson, prelungesc durata de viață a utilajelor dumneavoastră.

Pentru mai multă flexibilitate și productivitate, schimbați echipamentul atașabil în câteva secunde – cu sistemul hidraulic de schimbare rapidă Easy Lock. Pentru aceasta operatorul nici nu trebuie să coboare și echipamentul atașat nou este deja pregătit pentru utilizare.