PUMA STAGE V™

11 modele MULTICONTROLLER și CVX cu puteri cuprinse între 150 și 270 CP
În timp ce obiectivele, necesităţile şi chiar pieţele se schimbă, numărul de ore dintr-o zi de lucru nu se modifică niciodată. Tocmai de aceea am lansat pe piaţă tractoarele din seria Puma. Aceste tractoare sunt fabricate, testate şi asamblate în fabrica din oraşul St. Valentine (Austria) unde se află şi sediul european al Case IH.

Acestea sunt confortabile, extrem de ușoare, beneficiază de opțiuni suplimentare de anvelope, au un consum redus de carburant și oferă o vizibilitate bună pentru operator. Simplitatea, productivitatea, economia, confortul și calitatea reprezintă doar o parte din caracteristicile ce definesc tractoarele Puma.

În versiunea standard, modelele de tractoare Puma 150 și 165 beneficiază de transmisie cuplată la o cutie de viteze de tip Semi-Powershift. Modelele de tractoare Puma 185, 200 și 220 sunt echipate cu o transmisie standard sau opțională cuplată la o cutie de viteze de tip Full-Powershift.

Cele șapte modele ale tractoarelor din seria Puma CVX au la bază transmisia cu variaţie continuă (CVT), care şi-a dovedit eficienţa şi fiabilitatea în ultimii 15 ani în care a dominat piaţa acestor tipuri de utilaje.  

Transmisia dublu ambreiaj cu variație continuă, tehnologia Hi-eSCR dezvoltată de FPT Industrial pentru Case IH, motoarele moderne care respectă normele de emisii Stage IV și Automatic Productivity Management – APM (sistemul de management automat al productivităţii) generează un bun randament de lucru, un consum de carburant de invidiat și îi permit operatorului să se concentreze mai bine asupra sarcinilor sale de lucru.

Productivitate continuă
Eficiența transmisiei cu variație continuă garantează rularea perfectă a acestor tipuri de tractoare în intervalul de viteză 0 – 50 km/h, fără să piardă nicio clipă cuplul furnizat de motor. 

Sistemul cu dublu ambreiaj DKT™ optimizează eficienţa transmisiei utilajului pentru o rulare cât mai lină, un consum cât mai mic de carburant şi o putere cât mai mare. Funcţia „Active Stop” asigură staționarea tractorului chiar şi în pante extrem de abrupte, având ataşată o remorcă complet încărcată, fără ca operatorul să trebuiască să apese pedala de frână.
Eficiență optimă datorată sistemului APM
Cu toate că nu îşi face simţită prezenţa în mod direct, Automatic Productivity Management – APM (sistemul de management automat al productivităţii) ajută la reducerea consumului de carburant. 

Prin corelarea turaţiei motorului, prizei de putere (PTO) şi angrenajelor transmisiei cu Multicontroller-ul şi cursa pedalei de acceleraţie, se obţine echilibrul ideal între consumul de carburant redus şi puterea dezvoltată. 

Prin activarea funcției Eco Drive, turația minimă și maximă a motorului va fi corelată în funcție de randamentul de lucru al acestuia și de lucrarea care trebuie executată, obținându-se astfel un consum redus de carburant.
Confort Premium
În cazul tuturor tractoarelor din seria Puma CVX, puntea faţă, cabina şi scaunul operatorului beneficiază de sisteme sofisticate de suspensie, care garantează rularea în cele mai bune condiţii. 

Toate modelele de tractoare Puma CVX de peste 185 CP oferă un sistem activ de suspensie pentru puntea față, care sporește și mai mult confortul operatorului și siguranța în exploatare a utilajului.

 În plus, aceste modele pot fi echipate opțional și cu sistem de frânare cu ABS, care asigură un plus de siguranță, eliminând situațiile de alunecare necontrolată a roților.
Interactiv, Integrat și Intuitiv
Prin intermediul AFS Pro 700TM integrat în cotiera scaunului, operatorul are acces facil la toate funcţiile sistemului avansat de agricultură Case IH. 

Informațiile afișate pe ecranul de mari dimensiuni pot fi citite cu ușurință iar tehnologia touchscreen ajută la configurarea rapidă și simplă a sistemului de ghidare.