PIESE TITAN MACHINERY
PIESE TITAN MACHINERY
PIESE TITAN MACHINERY
PIESE TITAN MACHINERY
PIESE TITAN MACHINERY

PIESE TITAN MACHINERY

Pentru o companie de anvergura și din sectorul de activitate al Titan Machinery România, segmentul de «Mentenanță și Piese de Schimb» al afacerii este esențial. Viziunea Titan Machinery este aceea de a fi partenerul preferat al industriașului din România. Iar când îți dorești să fii partenerul preferat, nu trebuie să ai numai produse premium, ci să fii responsabil de parteneriatul și de afacerile pe care le dezvolți. Viziunea Titan Machinery nu este un element izolat într-un birou, ci este o viziune împărtășită de întreaga echipă comercială și tehnică care conduce mașinile și piesele de schimb în teritoriu.

Titan Machinery România operează pe piața internă printr-o rețea de 13 puncte de lucru, care au rolul de a acoperi eficient toată suprafața țării, oferind clienților soluții de echipamente grele de clasă mondială, piese de schimb de origine și servicii de asistență și mentenanță. 

Piese de schimb de origine cu livrare imediată
Titan Machinery România operează pe piața internă printr-o rețea de 13 puncte de lucru care au rolul de a acoperi eficient toată suprafața țării, oferind clienților piese de schimb de origine și servicii de asistență și de mentenanță atât prin intermediul acestor puncte de lucru, cât și cu ajutorul echipelor mobile de intervenție rapidă puse la dispoziția clienților, atât în perioada dintre campanii, cât și, mai ales în plină campanie.

Este foarte important ca orice problemă apărută la utilajele aflate în folosință să fie semnalată și rezolvată înainte ca mașinile să fie depozitate după terminarea campaniilor. Indiferent că este vorba despre o piesă uzată, o roată defectă, un disc rupt sau o problemă mai mare, acestea trebuie reparate la timp. De asemenea, este importantă curățarea tuturor utilajelor, nu numai curățarea tractoarelor și a combinelor, ci și curățarea cu atenție a semănătorilor, mai ales pe rampele de vacuum și pe paleții turbosuflantei, în timp ce mașinile de erbicidat trebuie să fie depozitate cu instalațiile de pulverizat curate.

GĂSEȘTE REPREZENTANTUL AICI
Accesează cataloagele noastre de piese de schimb
Pentru că vizăm în mod direct creșterea valorii afacerii pe care o conduceți și pentru că știm cât de importantă este buna funcționare a utilajelor, recomandăm utilizarea exclusivă a pieselor de schimb de origine și venim în întâmpinarea clienților noștri prin distribuție rapidă și calitatea produselor și serviciilor oferite. Cu stocuri de peste 4.000.000 € am limitat la maxim termenul de livrare, iar în momentul în care un reper nu se afla pe stoc îl putem aduce în Romania in 24 de ore din orice depozit din Europa (Anglia, Austria, Germania, Franța, Spania, Italia). Piesele de origine CASE IH sau CASE CE comercializate de Titan Machinery România ajută la mărirea timpilor de funcționare a utilajelor, micșorează costurile de întreținere pe perioade medii și asigură o mai bună funcționare a echipamentelor CASE IH și CASE CE.


Uleiurile T-LINE
Lubrifianții profesionali T-LINE din portofoliul Titan Machinery deservesc la cele mai înalte standarde de calitate și eficiență toate categoriile de mașini agricole și pentru construcții, indiferent de marcă. De asemenea, această gamă profesională deservește cu primordialitate utilajele multi-marcă ale tuturor fermierilor și constructorilor care doresc să-și păstreze calitatea tehnică a mașinilor la cele mai înalte standarde de mentenanță.

Portofoliul de lubrifianți profesionali T-LINE este format din produse de înaltă calitate ce alcătuiesc cheia menținerii utilajelor funcționale la cel mai înalt nivel de performanță. Lubrifianții profesionali T-Line sunt potriviți pentru utilizarea în flote de vehicule mixte atât din segmentul agricol cât și de construcții. În materie de sortimente, portofoliul T-LINE este format din: Uleiuri pentru motor; Uleiuri pentru transmisie; Ulei hidraulic; Vaselină; Antigel.

Uleiurile T-LINE reprezintă un brand propriu și independent al companiei Titan Machinery și vor fi disponibile în toate țările europene în care compania americană își desfășoară activitatea, respectiv România, Bulgaria, Germania și Ucraina. Astfel, compania oferă tuturor posibilitatea de a achiziționa produse de calitate la prețuri mai bune. În România, noua gamă de lubrifianți va fi disponibilă începând din luna ianuarie 2022.

APASĂ AICI PENTRU MAI MULTE INFORMAȚII
Mereu la îndemână
Echipamentele agricole pe care le comercializează Titan Machinery România reprezintă o investiție care oferă încredere în forțele proprii fiecărui fermier, iar cu ajutorul acestor utilaje, nu numai că agricultorii își sporesc producția, dar își reduc și costurile pe termen lung. 

Titan Machinery România desfășoară frecvent campanii promoționale în sprijinul fermierilor, oferind discount-uri substanțiale la piese de schimb de origine, iar în perioadele dintre sezoanele agricole, oferă pachete integrate de servicii de mentenanță și piese de schimb. 

Aceste campanii de pregătire a utilajelor pentru sezoanele agricole încărcate au rolul de a asigura productivitatea de lucru ridicată, executarea corectă a lucrărilor și pierderi minime de bani.


Mereu la îndemână