T-line
T-line
T-line
T-line
T-line
T-line

T-line

Portofoliul de lubrifianți profesionali T-LINE este format din produse de înaltă calitate ce alcătuiesc cheia menținerii utilajelor funcționale la cel mai înalt nivel de performanță. Lubrifianții profesionali T-Line sunt potriviți pentru utilizarea în flote de vehicule mixte atât din segmentul agricol cât și de construcții. În materie de sortimente, portofoliul T-LINE este format din: Uleiuri pentru motor; Uleiuri pentru transmisie; Ulei hidraulic; Vaselină; Antigel.

Uleiurile T-LINE reprezintă un brand propriu al companiei Titan Machinery și vor fi disponibile în toate țările europene în care compania își desfășoară activitatea, respectiv România, Bulgaria, Germania și Ucraina. Astfel, compania oferă tuturor posibilitatea de a achiziționa produse de calitate la prețuri mai bune. În România, noua gamă de lubrifianți va fi disponibilă începând din luna ianuarie 2022.

Pentru mai multe informații legate de disponibilitate, prețuri, specificații tehnice sau altele, vă rugăm să contactați reprezentanții zonali Titan Machinery România pentru PIESE DE SCHIMB, accesând link-ul de mai jos, respectiv punctul de lucru cel mai apropiat de dumneavoastră.

 GĂSEȘTE REPREZENTANTUL AICI

ULEI MOTOR
ULEI MOTOR
 1.  T-LINE ENGINE OIL TECH I 15W-40
Acesta este un ulei de înaltă calitate, super-înaltă-performanță (UHPD), mineral, multigrad, pentru motoarele diesel ale flotelor mixte de vehicule ce respectă limitele stricte de emisii ale gazelor de eșapament, EURO I, II, III, IV si V, fără filtru de particule Diesel (DPF). Oferă o reducere semnificativă a emisiilor de particule, rezultând în protecția maximă a mediului. Tehnologia avansata de aditivare garantează intervale maxime de schimb de ulei și durată lungă de viață a motorului. T-LINE ENGINE OIL TECH I este potrivit pentru utilizare în motoarele diesel cu turbină ce echipează flote de vehicule mixte atât din segmentul agricol cât și de construcții, în conformitate cu instrucțiunile din cartea tehnică a vehiculului.

 2.  T-LINE ENGINE OIL TECH II 10W-40
Este un ulei de înaltă calitate, super-înaltă-performanță (SHPD), sintetic, cu un conținut scăzut de cenușă, multigrad, pentru motoarele diesel ce respectă limitele stricte de emisii ale gazelor de eșapament. Formularea sa inovatoare a fost special conceputa pentru motoare echipate cu sistem de recirculare a gazelor de eșapament (EGR), tehnologie de reducere catalitica selectiva (SCR) si filtru de particule Diesel (DPF), conform reglementarilor privind emisiile, EURO V și VI. Poate fi utilizat, de asemenea, și în motoarele EURO I, II, III și IV. Oferă o reducere semnificativă a emisiilor de particule, rezultând în durată mai lungă de viață a filtrului de particule și o protecție maximă a mediului. Tehnologia avansată de aditivare garantează intervale maxime de schimb de ulei, lubrifiere rapidă și durată lungă de viață a motorului.

Acesta este potrivit în special pentru utilizarea în motoarele diesel cu încărcare mare, inclusiv turbocompresoare și convertoare catalitice și poate fi, de asemenea, utilizat în flote de vehicule mixte atât din segmentul agricol cât și de construcții, în conformitate cu specificațiile producătorului vehiculului.
ULEI TRANSMISIE
 1.  T-LINE HT EXTRA / HYDRAULIC &TRANSMISSION OIL
Acesta este un ulei universal pentru hidraulică și transmisie (UTTO) de înaltă calitate, extra performant, mineral, multigrad, pentru utilaje grele din segmentul agricol și de construcții ce dispun de sisteme de lubrifiere combinate ale hidraulicii, transmisiei și frânelor umede. Oferă funcționarea fără defecte a frânelor și ambreiajelor umede. T-Line HT Extra este recomandat pentru utilizare în diferite tractoare sau utilaje de construcții, în conformitate cu instrucțiunile din manualul vehiculului.

 2.  T-LINE HT ULTRA / HYDRAULIC & TRANSMISSION OIL
De asemenea, acesta este un ulei universal pentru hidraulică și transmisie (UTTO) de înaltă calitate, extra performant, semi-sintetic, multigrad, pentru utilaje grele din segmentul agricol și de construcții. Oferă o rezistență excelentă la îmbătrânire, putere mare de curățare a reziduurilor de combustie și a murdăriei și previne formarea de nămol rece. Asigură o caracteristică specială de frecare pentru acțiunea lină a frânelor și ambreiajelor umede, ceea ce minimizează zgomotul, alunecarea și scârțâitul. T-Line HT Ultra este dezvoltat și recomandat pentru utilizare în transmisii, frâne hidraulice și imersate în ulei, cât și în alte sisteme auxiliare montate pe tractoare, mașini agricole și de construcții, atât rezervoare comune, cât și rezervoare separate de ulei, în conformitate cu instrucțiunile din manualul vehiculului.

3.  T-LINE GEAR OIL 80W-90
Acesta reprezintă un ulei de înaltă calitate, mineral, multigrad, pentru transmisiile vehiculelor din segmentul agricol și de construcții care funcționează în condiții de lucru severe. Oferă o protecție optimă la uzură și coroziune și asigură o stabilitate ridicată la îmbătrânire și o durată lungă de viață a transmisiei. T-Line Gear Oil 80W-90 a fost dezvoltat în principal pentru transmisiile axiale ale vehiculelor din segmentul agricol și de construcții în care se recomandă nivelul de performanță API GL-5. De asemenea este potrivit pentru transmisiile hipoide cu decalaj axial extrem, în conformitate cu instrucțiunile din manualul vehiculului.

4.  T-LINE GEAR OIL 85W-140
Reprezintă un ulei de înaltă calitate, mineral, multigrad, pentru transmisiile vehiculelor din segmentul agricol și de construcții care funcționează în condiții de lucru severe. Oferă o protecție optimă la uzură și coroziune și asigură o stabilitate ridicată la îmbătrânire și o durată lungă de viață a transmisiei. T-Line Gear Oil 80W-90 a fost dezvoltat în principal pentru transmisiile axiale ale vehiculelor din segmentul agricol și de construcții în care se recomandă nivelul de performanță API GL-5. De asemenea este potrivit pentru transmisiile hipoide cu decalaj axial extrem, în conformitate cu instrucțiunile din manualul vehiculului.


ULEI TRANSMISIE
ULEI HIDRAULIC
ULEI HIDRAULIC
T-LINE HYDRAULIC OIL ISO VG 46

Ulei mineral de înaltă calitate, multigrad, hidraulic, cu indice de vâscozitate ridicat și proprietăți de extremă presiune. Oferă stabilitate îmbunătățită la oxidare, proprietăți anti-uzură, anticorozive și antispumante.

Aplicație: T-Line Hydraulic Oil ISO VG 46 este potrivit, în primul rând pentru sistemele hidraulice care funcționează în aer liber, într-un interval larg de temperaturi, în conformitate cu instrucțiunile din cartea tehnică a vehiculului.