UTILAJE AGRICOLE

Echipamentele agricole pe care le comercializează Titan Machinery România reprezintă o investiție care oferă încredere în forțele proprii fiecărui fermier, iar cu ajutorul acestor utilaje, nu numai că agricultorii își sporesc producția, dar își reduc și costurile pe termen lung.

Grupul american Titan Machinery Inc. a intrat în România în anul 2011, acesta fiind primul stat din Europa în care s-a instalat. Titan Machinery România a reprezentat din start unicul importator al utilajelor producătorilor americani Case IH și CASE CE. În 2016 Titan Machinery România a devenit importator si distribuitor exclusiv al utilajelor producătorul suedez Väderstad. De asemenea, Titan Machinery România este distribuitor și importator al utilajelor marca: Sulky, Gregoire Besson, Stoll, Annaburger, Tecnoma, Maschio Gaspardo, Pronar, MacDon, Olimac și UNIA.

Misiunea Titan Machinery a fost aceea de a construi un portofoliu de branduri foarte bine cotate la nivel mondial, pentru a configura fermierului din România o soluție completă și optimă, adaptată la nevoile pe care le are.