UTILAJE CONSTRUCȚII

Compania TITAN MACHINERY este cel mai mare distribuitor de utilaje agricole și de construcții din S.U.A și unul dintre cei mai importanți importatori și distribuitori de astfel de echipamente la nivel mondial. În România, Titan Machinery oferă o gamă completă de utilaje pentru construcții de la CASE CONSTRUCTION EQUIPMENT: încărcătoare compacte și mini încărcătoare, mini și midi excavatoare, buldoexcavatoare, încărcătoare frontale de mare capacitate, excavatoare pe șenile și gredere, livrând de asemenea orice tip de accesoriu necesar unor activităţi cu un grad mare de specializare. Totodată, Titan Machinery are ca partener pe producătorul german de utilaje pentru construcții WACKER NEUSON, care oferă o gamă largă de utilaje terasiere: mini și midi excavatoare pe șenile și pe roți, încărcătoare compacte și încărcătoare telescopice și cilindri compactori. Totodată, Titan Machinery România oferă și încărcătoare telescopice și cilindri compactori de la Wacker Neuson.

De asemenea, Titan Machinery România are unul dintre cele mai extinse portofolii de utilaje electrice din industrie, cu utilaje 100% electrice de la CASE CONSTRUCTION EQUIPMENT, WACKER NEUSON și FIRSTGREEN - producătorul ceh de utilaje pentru construcții. Acest portofoliu cuprinde 5 modele de mini-încărcătoare pe roți și pe șenile FIRSTGREEN, 2 model de mini-excavator pe șenile CASE și WACKER NEUSON, 3 modele de încărcătoare frontale compacte CASE și WACKER NEUSON, 1 model de încărcător telescopic WACKER NEUSON, două modele de dumpere pe roți și pe șenile WACKER NEUSON și 2 modele de cilindri compactori WACKER NEUSON. Toate aceste utilaje sunt complet electrice, beneficiază de încărcare rapidă și au o autonomie mare de lucru. 

Titan Machinery România distribuie pe piața din România gama de utilaje pentru mica mecanizare WACKER NEUSON. Ca atare, compania este pregătită să livreze imediat plăci vibratoare cu deplasare înainte, plăci vibratoare reversibile, electrice sau cu acționare de la depărtare, mașini de tăiat asfalt/rosturi, maiuri compactoare și vibratoare interne pentru turnarea betonului. Distribuția Titan Machinery a utilajelor de mică mecanizare Wacker Neuson în România mai cuprinde și ciocane cu acționare pe benzină, generatoare, mașini pentru iluminat, pompe, vibratoare externe, convertizoare de frecvență și debitatoare.