UTILAJE CONSTRUCȚII

Titan Machinery este cel mai mare distribuitor de utilaje agricole și de construcții din S.U.A și unul dintre cei mai importanți importatori și distribuitori de astfel de echipamente la nivel mondial. 

În România, Titan Machinery oferă o gamă completă de utilaje pentru construcții de la CASE CE: încărcătoare, excavatoare pe roţi sau şenile, buldozere, încărcătoare telescopice, mini-încărcătoare sau buldo-excavatoare, livrând de asemenea orice tip de accesoriu necesar unor activităţi cu un grad mare de specializare.

Toate punctele de lucru din România au fost dotate cu ateliere mobile, cu aparatură de service certificată CASE CONSTRUCTION, acestea fiind disponibile permanent pentru intervenţiile de urgenţă. De asemenea, în 2020 Titan Machinery România a preluat distribuția exclusivă a mărcii de utilaje premium pentru construcții – EvoQuip™, urmărind astfel să acopere un segment de piață ce devine deosebit de important la nivel național: recuperarea și refolosirea materialelor obținute în urma demolărilor, dar și procesarea mineralelor din cariere.

În 2021, Titan Machinery a devenit importator și distribuitor pe piața autohtonă al utilajelor convenționale și electrice de origine germană WACKER NEUSON și al utilajelor electrice de origine Cehă - KOVACO ELECTRIC. În această gamă Titan Machinery România dispune de mini-încărcătoare pe roți sau pe șenile, încărcătoare compacte, mini-excavatoare, dumpere pe roți sau pe șenile atât convenționale, cât și 100% electrice, deopotrivă.