MINI-ÎNCĂRCĂTOARE FIRSTGREEN™

Mini încărcătoare electrice FIRSTGREEN cu autonomie mare de lucru
Fondată în 1940, compania FIRSTGREEN excelează astăzi printr-un proces de producție ultra-modern, regăsit în uzinele sale multilateral dezvoltate, care dispun de roboți și de tehnologii de creare și de asamblare a utilalejor electrice pe care le furnizează. 

Totodată FIRSTGREEN se laudă cu design-ul inovativ conceput pentru aplicațiile de bază din construcții dar și pentru aplicații speciale. Aceste inovații sunt tratate de către departamentele sale formate din ingineri experimentați și de tineri talentați și pasionați de tehnică.

Titan Machinery aduce în România 5 modele de încărcătoare frontale compacte cu cabină și fără cabină marca FIRSTGREEN. Aceste modele sunt complet electrice, pot fi operate și de la o distanță de până la 50 m cu ajutorul unui joystick, sunt silențioase, ecologice, au o productivitate bună și un cost de exploatare deosebit de scăzut. 

ELISE 1200
ELISE 1200
Capacitate sporită a bateriei
Creată pentru durabilitate și performanță de durată, bateria sa are o durată de viață impresionantă de până la 3.000 de cicluri de încărcare. Oferind un minim de 6 ore continue de funcționare cu o singură încărcare, iar acest lucru este perfect pentru proiecte extinse, minimizând timpul de nefuncționare.

Capacitate de sarcină crescută
Cu o baterie mai grea și un centru de greutate scăzut, această mașină ridică fără efort până la 2.645 kg cu o sarcină de basculare care depășește 5.291 kg. Acest lucru este ideal pentru sarcini solicitante și pentru transportul de materiale mai grele.
ELISE 900
ELISE  900
Inovație revoluționară
Elise 900 este primul Skid din lume complet electric. Are o autonomie de 6 ore de funcționare cu o baterie de 240 Ah sau de 8 ore cu baterie de 400 Ah. Timpul de încărcare completă este de 5,3 ore, sau încărcare până la 80% în cca. 3 ore. Are o putere de 30.8 CP cu o baterie de 240 Ah, sau de 52,3 CP cu o baterie de 400 Ah. 

De asemenea, greutatea operațională a acestui Skid electric este de 3300 kg, iar greutatea totală este de 4200 kg. Capacitatea de încărcare a Skid-ului Elise 900 echipat cu baterie de 240 Ah este de 900 kg, iar la cel echipat cu o baterie de 400 Ah este de 1400 kg. 
ELISE 700
ELISE 700
Funcționează cu baterii cu litiu, este ușor și îngust
Datorită bateriei sale cu litiu și roților mai înguste, permite un transport mai bun al mașinii, păstrând în același timp parametrii de lucru excelenți. Încărcătorul este potrivit în special pentru operațiunile agricole și de construcții mai mici.

Mai flexibil și mai rapid
Cu un raport diferit al cutiei de viteze 1/55 și o greutate mai mică, mașina atinge o viteză de deplasare mai mare și este mai flexibilă pentru diverse sarcini. Încărcătorul este disponibil cu raport standard cutie de viteze 1/77 ca opțiune.
ELISE CBL
ELISE CBL
Siguranță îmbunătățită
Prin eliminarea necesității unui operator în interior, riscul de rănire sau expunere la materiale periculoase este redus semnificativ. Acest element de design sporește foarte mult siguranța, făcând echipamentul deosebit de potrivit pentru utilizare în medii cu risc ridicat.


Înălțime redusă și centrul de greutate inferior

Absența unei cabine reduce înălțimea totală a mașinii și elimină necesitatea certificării FOPS/ROPS. Acest lucru nu numai că îmbunătățește capacitatea de încărcare, dar asigură și o distribuție mai echilibrată a greutății cu un centru de greutate mai scăzut, sporind stabilitatea.
MiniZ
MiniZ
MiniZ este un mini-încărcător frontal complet electric, compact, echipat cu șenile, cu postul de comandă situat în partea posterioară. Datorită dimensiunilor sale compacte, MiniZ este perfect pentru a lucra în spațiile interioare complicate. De asemenea, pe lângă aplicațiile din construcții, acest utilaj poate fi la fel de util în agricultură, amenajări exterioare, prelucrarea alimentelor sau a produselor farmaceutice, oferind capacități înalte de lucru în relocarea materialelor, dar și la alte lucrări. 

Are o autonomie de lucru de 8 ore, cu o încărcare completă în cca. 8 ore, sau o încărcare de până la 80% în cca 5,3 ore. Are o lățime de 79 cm, o lungime de 255 cm și o înălțime de 115 cm. Este echipat cu 3 motoare electrice, are două viteze și o putere de 14.5 CP. De asemenea este echipat cu joystick și poate fi controlat de la o distanță de până la 50 m.