PRONAR - 3 AXE™

Remorci pentru transport cu 3 axe
Compania Pronar a fost înființată în urmă cu aproape 30 de ani în Narew, regiunea Podlasie din partea de nord-est a Poloniei.

În prezent, Pronar este liderul incontestabil în producția și vânzările de mașini și echipamente pentru agricultură, servicii municipale și industria transporturilor, cu o cotă de piață de aproape 50% pe piața poloneză. Pronar este, de asemenea, jucătorul principal din lume printre producătorii de roți pentru utilaje agricole și municipale, sisteme pneumatice și hidraulice, osii pentru remorci, precum și profile din oțel și componente din plastic.

O remorcă specializată cu trei axe Pronar, construită pentru capacitate înaltă (26 m³), garantează un transport economic și reduce costurile de producție. Este ideal pentru transportul atât al culturilor agricole, cât și al euro-paleților. Anvelopele și axele sunt proiectate pentru a fi transportate pe drumuri pe distanțe lungi la o viteză de 40 km / h (opțional 60 km / h). Există posibilitatea de a comanda remorca cu trapa de cereale suplimentară în pereții laterali, ceea ce îi sporește versatilitatea. Arcurile standard pentru o deschidere ușoară permit remorcii să fie acționată eficient de o singură persoană.