TOCĂTOARE DE VREJURI™

Utilaje AVR de tocare vrejuri
Există o cerere crescută, atât din partea statului, cât și din partea consumatorilor, de mijloace alternative de îndepărtare a lujerilor din plantele de cartofi. Defoliatoarele mecanice sunt răspunsul perfect la trendul actual de limitare a utilizării substanțelor chimice în agricultură. Cu defoliatorul AVR aveți siguranța îndepărtării eficiente a lujerilor! Cel mai important obiectiv în îndepărtarea lujerilor este distrugerea lujerilor prin tocarea și aruncarea lor ulterioară.

AVR Rafale a fost conceput pentru a atinge acest obiectiv cu precizie maximă, dar limitând în același timp consumul de combustibil. Design-ul îmbunătățit al defoliatorului îi sporește puterea de aspirare care, la rândul său, îmbunătățește semnificativ capacitatea de defoliere a mașinii.

AVR Rafale este disponibil în gamă variată de lățimi de lucru și modele. Toate defoliatoarele sunt echipate standard cu cârlig în trei puncte în față și în spate, pentru a le putea cupla în fața sau în spatele tractorului. Transmisia T cu arbore continuu garantează capacitatea necesară de cuplu. Toate utilajele sunt echipate cu cardan cu tub mai gros cu 10% față de modelul anterior. Versiunea 4x90 cm are un rulment în mijlocul rotorului, pentru stabilitate sporită. Drept urmare, defoliatorul este mult mai durabil. 

Axul cu zbaturi de tocare are o viteză de rotație de 1320 RPM pentru aspirare superioară și putere extraordinară. În acest fel, lujerii sunt complet tocați. Și barele de tăiere sunt incluse în echiparea standard (cu excepția modelului SD). Aceasta mărește capacitatea, mai ales atunci când defoliați lujeri verzi, cu până la 55% în comparație cu modelele fără bare de tăiere.