SISTEME DE TIP TAMBUR™

Sisteme de irigare de tip tambur și motopompe
De peste 40 de ani producătorul italian construiește sisteme de irigare autopropulsate și motopompe de înaltă calitate. Fiabilitatea și versatilitatea produselor Visa-Nettuno sunt asigurate de cele mai bune componente și cele mai noi tehnologii, rezultând atât economii semnificative de energie, cât și costuri de operare mai mici. Experiența la nivel mondial pe care Visa-Nettuno a dobândit-o în cele mai riguroase și diverse condiții de mediu ne permite să satisfacem în totalitate orice cerință a agriculturii moderne, cu respectarea deplină a unei întregi măsuri de protecție a mediului.

Design original, robustețe, accesorii galvanizate la cald și inovatoare, asistență pentru clienți, timpi scurti de livrare, serviciu post-vânzare puternic și suport tehnic calificat, de la proiectarea inițială a proiectului până la instalarea finală: acestea sunt punctele forte ale Visa-Nettuno și Titan Machinery. De la o singură componentă până la instalația completă, compania noastră garantează standarde înalte de calitate și un serviciu prompt, profesional pentru un sector agricol în continuă evoluție.

Aceste echipamente se pot configura în funcție de cerințe cu lungimi de furtun până la 750 m și diametri ai furtunului de până la 160 mm.