SISTEME DE IRIGAȚII

Sisteme de irigare de tip tambur și pivot
Titan Machinery România își dorește să fie partenerul preferat al industriașului din România care vrea proiecte bine făcute și profitabile care să aducă un beneficiu cât mai mare comunității din care face parte, pe termen mediu și lung. Titan Machinery România oferă sisteme de irigații profesionale variate, de tip tambur și pivot, de la producători mondiali care dispun de experiență vastă în acest domeniu. Aceste sisteme de irigare sunt potrivite pentru toate tipurile de suprafețe agricole, pentru orice fel de geometrie a câmpurilor și pentru orice fel de configurație.

Partenerul Titan Machinery România în furnizarea sistemelor de irigații Pivot este producătorul VARIANT IRRIGATION care este prezent cu echipamente de înaltă calitate în peste 60 de țări și care, în anul 2023, acesta a deschis prima fabrică de echipamente de irigații din România, la Târgu Jiu. Irigarea cu sisteme de acoperire largă cu mișcare automată este cea mai comună metodă de irigare în agricultura modernă. Este utilizată multilateral, pentru protecția culturii (aplicarea îngrășămintelor și a produselor de protecție a plantelor printr-un sistem de irigare).

În ceea ce privește sistemel de tip tambur, Nettunno care are o experiență de peste 40 de ani în dezvoltarea sistemelor de irigare autopropulsate și a motopompelor de înaltă calitate. Fiabilitatea și versatilitatea produselor Visa-Nettuno sunt asigurate de cele mai bune componente și cele mai noi tehnologii, rezultând atât economii semnificative de energie, cât și costuri de operare mai mici.

Echipa Titan Machinery este pregătită să ofere consultanță și soluții complete și adaptate, cu pachete integrate de utilaje și servicii care gravitează în jurul centrului de gravitație al irigațiilor. Toate soluțiile, inclusiv sistemele de irigații cuprind întreg suportul echipei noastre pentru întreținerea și buna funcționare a echipamentelor.