HEDERE PORUMB GERINGHOFF™

Hedere porumb între 6 și 8 rânduri
Recoltarea este o operațiune provocatoare în timpul fiecărei campanii, care nu ar trebui să lase loc pentru defecțiuni ale echipamentelor sau pierderi din recoltare. Oricine se străduiește să obțină succes comercial din agricultură depinde de echipamente fiabile - toată ziua, zi de zi. Din 1880, Geringhoff lucrează îndeaproape cu fermierii de pe fiecare continent - mai mult decât orice altă companie din întreaga lume. Produsele și soluțiile Geringhoff sunt rezultatul a 140 de ani de experiență în industrie. Hederele pentru porumb Geringhoff se bazează pe o varietate de sisteme diferite de recoltare. În combinație cu accesoriile și suplimentele Geringhoff pentru provocări speciale de recoltare, Geringhoff crează hedere unice, acordând cea mai mare atenție la detalii.

Rota Disc®
Experimentați un consum redus de combustibil, timp de oprire redus și cerințe de întreținere mai reduse. Designul brevetat unic Rota Disc® accelerează campania de recoltare și lasă în urmă un câmp procesat distinct. Feliază vertical, mărunțește și distribuie uniform, Rota Disc® este cel mai eficient cap de porumb din industrie pentru distrugerea tulpinilor.

Mais Star* SC
Conceptul Mais Star * SC se bazează pe designul dovedit Mais Star *: Două role rotative și contra-rotative, fiecare prevăzută cu patru bare de cuțit, trage agresiv tulpinile de porumb, într-o mișcare controlată. Concasorul orizontal integrat necesită o cantitate redusă de putere de acționare pentru a sfărâma tulpina de porumb adunată pentru putrezirea sa mai rapidă, eliminând practic necesitatea smulgerii sau tăierii sale ulterioare.