IPhone8 Cadou la semănătorile Gaspardo MTR


26.02.2018

Pregătirea adecvată a campaniei de primavară conduce cu siguranță la un rezultat pozitiv, iar cu cât această pregătire este efectuată minuțios, cu atât efectele sale determină cel mai bun rezultat posibil pe care îl puteți obține.Așa cum pregătirea patului germinativ, tipul și tratamentul semințelor, tehnologia de semănare sunt aspecte importante ale acestei pregătiri, semănatul propriu zis este acțiunea care pune în valoare toate aceste elemente ale lucrărilor de primăvară.  De aceea, pentru Titan Machinery România este un bun prilej de a vă recomanda un utilaj care să aducă o plus valoare activităților agricole de însămânțare.

Pornind de la ideea de a satisface cererile agricultorilor profesioniști, Titan Machinery vă propune în această primavară semănătoarea de precizie Gaspardo MTR, capabilă de a semăna fără a fi necesară prelucrarea terenului, sau reducând prelucrarea la minim. Și cum un lucru de calitate nu vine niciodată singur, Titan Machinery România oferă cadou un telefon Iphone 8 la achiziționarea unei semănători Gaspardo MTR de 6 sau 8 rânduri, într-o ofertă care este valabilă în limita stocului disponibil până la sfârșitul lunii aprilie.

Elementul semănător MTR reprezintă evoluția modelului MT, ce a fost ani la rând punctul de referință al producatorului italian Gaspardo pentru semănătorile de precizie . MTR duce tehnologia la cel mai înalt nivel, menținând în fapt aceeași filozofie cu capacități operative superioare datorită discurilor deschizătoare a brazdei de categorie mai mare. De asemenea, aceasta are un nou sistem de reglare multiplă a aparatului de închidere a brazdei pentru garantarea unei acoperiri adecvate chiar și în condiții dificile. De asemenea, paralelogramul de conexiune a fost mărit pentru a oferi o mai mare stabilitate când viteza de avansare este susținută.

Aceasta semănătoare beneficiază de o protecție specială a rulmentului discului, astfel încât apa și praful ramân în exterior. Selectorul dublu asigură o acuratețe maximă a selectării semințelor pe rând și la distanțe constante. De asemenea, acesta permite selectarea chiar și în prezența semințelor tratate sau de forme și dimensiuni neregulate. O altă particularitate a semănătorii MTR este paralelogramul întărit ARM STRONG, care garantează o adâncime constantă de semănat pe terenuri denivelate și pline cu bulgări de pământ la viteze susținute.

Gaspardo MTR este o semănătoare care se va ridica cu siguranță la așteptările dumneavoastră în această campanie. Aceasta poate fi elementul de referință pe care l-ați putea lua în calcul de acum înainte pentru lucrări de calitate ce vor susține din punct de vedere tehnic lucrările de însămânțare din ferma dumneavoastră.

 

Bogdan Constantin
PR & Communication Specialist