Dalta Marathon de la Väderstad


13.11.2018

      Väderstad introduce o daltă nouă sub numele Marathon 25/35, care va avea rolul de a prelungi performanța cultivatoarelor NZ Aggressive 500-1000 și NZ 500. Dalta Marathon 25/35 se caracterizează printr-o abilitate excelentă de a păstra adâncimea, precum și o durată de viață extrem de îndelungată.

Această nouă daltă combină două avantaje. Vârful îngust de 25 mm al dălții crește capacitatea acesteia de a pătrunde în sol și de a păstra adâncimea, în timp ce partea superioară mai mare de 35 mm asigură o rupere intensă a solurilor dure, dar și o spargere a bolovanilor", spune Johan Alsäter, producător de echipament pentru prelucrarea solului de la Väderstad.

Pentru a menține adâncimea de lucru exactă pe întreaga durată de viață a piesei, noua daltă este întărită cu plăci din metal durificat Marathon. Acesta este îndoit în jurul vârfului dălții. Ca atare, acest lucru îi conferă o bază foarte groasă în care forța este deviată în două direcții, făcându-l astfel foarte rezistent la pietre. Un avantaj suplimentar este acela că împiedică uzura pe partea inferioară a dălții și de altfel uzura barei dălții care poate duce astfel la dezlipirea plăcuțelor de carbură metalică.”, spune Johan Alsäter, și continuă: „Dalta Marathon 25/35 are o durată de lucru extrem de lungă, oferind mai mult timp în câmp și mai puțin în service.”

La fel ca toate piesele originale Väderstad, noua daltă Marathon 25/35 este proiectată să se potrivească perfect cu mașina Väderstad. Acest lucru face ca dalta și mașina să funcționeze perfect împreună, pentru a oferi performanțe de vârf în toate condițiile. Marathon-ul 25/35 este disponibil pentru modelele NZ Aggressive 500-1000 și NZ 500. Dalta Marathon 25/35 poate echipa semănătorile Spirit 400-900C / S și Rapid A 400-800S pentru stergătorii de urme.

Producătorul suedez din orașul Väderstad este cunoscut pentru calitatea înaltă a utilajelor și a pieselor din care sunt făcute. Pornind de la unul din motto-urile companiei rostit pentru prima dată cu ani în urmă de către fondatorul acesteia, Rune Stark, și anume: ”Faceți lucrurile să dureze”, dar și ca o reflectare a faptului că este în prim plan în ceea ce privește calitatea și performanța, Väderstad a introdus anul trecut o garanție pe viață la discurile Cross Cutter. Dacă un disc ar eșua în timpul întregii sale durate de utilizare, Väderstad îl va înlocui fără niciun cost.

„Producția noastră proprie de piese de uzură este unică pe piață și îi conferă companiei constructoare Väderstad controlul deplin asupra procesului. Suntem încrezători în calitatea produselor noastre și, desigur, dorim ca și clienții noștri să se simtă în siguranță în alegerea Väderstad ca partener”, spune Mattias Hovnert, director de vânzări și marketing, la Väderstad.

 

Bogdan Constantin
PR & Communication Specialist