Invitație Demo Show Moldova 2018


03.10.2018

     După succesul din 2017, când fermierii au asistat la demonstrații practice de prelucrare eficientă a solului și au aflat avantajele folosirii noilor tehnologii de lucru, Titan Machinery România revine și la ediția din acest an a Demo Show-ului din Moldova cu o nouă provocare, în atribuția combinei cu rotor cu flux axial Case IH Axial-Flow® 8240. Pentru prima dată în România, fermierii o pot vedea la lucru alături de șapte alte combine concurente, în cadrul unei demonstrații de recoltat porumb.

Demonstrația va avea loc în data de 18 octombrie 2018, în localitatea Horia, județul Neamț, pe terenul agricol al Liceului Tehnologic „Ion Ionescu de la Brad”.

Evenimentul va începe la ora 10:30 și va include prezentarea Asociatiei Producatorilor și Importatorilor de Mașini Agricole din România - A.P.I.M.A.R., parada combinelor, demonstrația de recoltat porumb, urmată de demonstrațiile individuale ale fiecărei firme. Intrarea la acest eveniment se va face pe bază de invitație. Pentru a intra in posesia unei invitații vă rugăm sa contactați reprezentatul nostru de vânzări din zona dumneavoastră.

Programul zilei:

  • 10:30:              Primire și înregistrare invitați;
  • 10:45 – 11:00: Prezentare A.P.I.M.A.R;
  • 11:00 – 12:30: Demonstrații cu combine, comentate de conf. dr. ing. Ovidiu Ranta;
  • 13:00:              Sesiune de networking;
  • 14:00 – 15:00: Demonstratii individuale;

Fiind echipată cu un motor puternic, combina Axial-Flow 8240 poate îndeplini cu succes cerințele fermelor moderne mari și ale celor mai exigenți fermieri, având o viteză de recoltare sporită și o capacitate de batere și separare superioară. Ea va continua să lucreze cu eficiență maximă chiar și în cele mai dificile condiții. Sistemul de alimentare, rotorul, buncărul și tubul de descărcare au fost proiectate pentru a face față celor mai productive culturi. Puterea motorului acestui model de combină Axial-Flow® corespunde competitivelor cerințe actuale de recoltare a plantelor în condițiile unui consum de carburant cât mai redus. În plus, volumul mai mare al buncărului de colectare a boabelor determină golirea sa mai rară. Postul de comandă al combinei Axial-Flow® beneficiază de cele mai moderne tehnologii disponibile la ora actuală pe piață pentru a crea un mediu de lucru cât mai confortabil pentru operator, astfel încât acesta să se concentreze mai bine asupra operațiunilor de recoltare care trebuie efectuate.

Demo Show Moldova 2018 este organizat de către APIMAR - Asociația Producătorilor și Importatorilor de Mașini Agricole din România, în parteneriat cu DLG InterMarketing, având ca Partener tehnic APPR - Asociația Producătorilor de Porumb din România. Gazda evenimentului este Liceul Tehnologic „Ion Ionescu de la Brad”.

Vă așteptăm cu drag!

Bogdan Constantin
PR & Communication Specialist