Plugurile cu 3 sau 4 trupițe de la Gregoire Besson


20.06.2018

   Este binecunoscut faptul ca arătura este lucrarea de bază a solului și una dintre cele mai importante. Prin aceasta se afânează solul, fapt ce ușurează mult germinația semințelor plantelor. Se incorporează în sol miriște, resturi vegetale și îngrășăminte, lucruri ce contribuie la îmbunătățirea structurii solului. Arătura contribuie la combaterea bolilor și dăunătorilor plantelor cultivate. Prin aratură sunt scoși la suprafață diverși dăunători, larve, etc. care sunt distruși de razele solare sau de păsări. Se distrug unele plante gazdă pentru bolile plantelor, se distrug galeriile dăunătorilor. Se îmbunătățește activitatea microorganismelor din sol. Se înmulțesc bacteriile aerobe care descompun materia organică și pun la dispoziția plantelor elemente chimice nutritive.

Calitatea arăturii depinde de mai mulți factori, și anume: natura solului și epoca de executare a arăturii, gradul de acoperire a solului cu vegetație, relieful terenului, forța de tracțiune, viteza de deplasare a agregatului de arat și nu în ultimul rând de construcția și calitatea plugului. Titan Machinery România propune fermierilor în acest an utilaje de top pe piață, selecționate în pachete perfect adaptate fiecărui agricultor în parte, astfel încât acesta să execute lucrări eficiente și de calitate pentru perioade îndelungate de timp cu costuri minime. Pe lângă binecunoscutele tractoare ale producătorului Case IH, Titan Machinery propune în acest sezon plugurile premium ale producătorului francez Gregoire Besson.

Având o istorie de aproape 220 de ani, producătorul francez Gregoire Besson și-a adus un aport semnificativ în evoluția implementurilor în întreaga lume. Plugurile reversibile Gregoire Besson au reprezentat o revoluție la momentul lansării lor pe piață, sistemul de inversare fiind patentat de compania franceză. Compania deține mai multe recorduri mondiale la activ, fapt ce le certifică calitatea, fiabilitatea și robustețea implementurilor produse. Indiferent de soluția constructivă, cu o singură roată sau cu tren de rulare, plugurile reversibile Gregoire Besson, au o serie de caracteristici avantajoase față de concurență. Printre caracterisiticile de bază ale acestor pluguri se numără oțelul de înaltă calitate al cadrului ce-i conferă robustețe, lățimi generoase de lucru pe fiecare trupiță, flexibilitate în configurarea numărului și poziției organelor active, reglaj hidraulic al primei trupițe precum și posibilitatea reglării lățimii de lucru.

Gregoire-Besson R41 (cu 3 si 4 trupițe - purtat)

  • Plug cu reversare hidraulică cu ax cu dimensiunea de 100mm, cuplaj fix în bridă;
  • Distanța între trupițe ajustabilă între 90 și  100 cm;
  • Ajustare mecanică;
  • Roata de adâncime cu dimensiunea de 200-14,5 (varianta 3 trupițe);
  • Roata de adâncime cu dimensiunea de 10,0/ 75 x 12 (varianta 4 trupițe);
  • Antetrupițe;
  • Protecție cu bolț de forfecare;
  • Cutițe de plug cu înveliș Carbid.

Titan machinery România oferă în această perioadă posibilitatea de achiziționare a acestor pluguri de 3 sau 4 tripițe în pachete premium concepute, ce cuprind și tractoarele Case IH. Astfel, fermierii din România se vor bucura de eficiența, fiabilitatea și productivitatea acestora, calități ce aduc cu siguranță o valoare în plus în fermele pe care le administrează. Drept urmare, la achiziționarea unui plug Gregoire Besson R41 odată cu tractorul CASE IH Farmall sau Maxxum, fermierii beneficiază de oferta specială de preț valabilă până la 31 iulie 2018 precum și de serviciul de monitorizare flotă de utilaje FarmIS.

 

Bogdan Constantin
PR & Communication Specialist