CASE aduce la Intermat 2018 utilaje pentru sectoarele de construcții de drumuri și urbane, reciclare și cariere


06.02.2018

CASE CE va prezenta la Intermat 2018 oferta de produse pentru segmentele de construcții rutiere, construcții urbane, reciclare și carieră, expuse în funcție de misiune. Standul CASE va cuprinde aproape în întregime modele introduse în ultimele 12 luni, reflectând angajamentul producătorului de a oferi cele mai noi tehnologii care să maximizeze eficiența și productivitatea operațiunilor.

CASE pentru industria de Construcții Rutiere
Oferta completă CASE include buldozere și gredere, cu o gamă care se potrivește perfect cerințelor europene de construcții de drumuri, cu soluții care combină productivitatea maximă cu un Cost Total de Proprietate (TCO) competitiv.

Autogrederul 836C respectă standardele de emisii Tier 4 Final folosind tehnologia patentată Hi-eSCR dezvoltată de FPT Industrial. Acest sistem de post-tratare prezintă multiple avantaje în ceea ce privește performanța, fiabilitatea și economia. Modelul 836C, cu soluțiile sale tehnice unice, oferă operatorilor un mediu de lucru confortabil și o manevrabilitate remarcabilă.

CASE va prezenta și buldozerul 1650M, care dispune de tehnologia premium SCR dezvoltată de FPT Industrial; transmisia hidrostatică de înaltă performanță cu un design de răcire avansat oferă o capacitate constantă de tracțiune, iar gama largă de echipamente dedicate oferă o versatilitate ridicată. Trenul de rulare redesenat este construit pentru fiabilitate, iar componentele sunt dezvoltate pentru o durată lungă de viață, costuri de întreținere reduse și un nivel ridicat de performanță în cele mai grele condiții.

Manevrabilitate și eficiență CASE pentru segmentul Urban

CASE oferă firmelor de construcții o gamă largă de soluții care combină performanțele mari cu manevrabilitatea, agilitatea și versatilitatea, pentru a-și maximiza productivitatea în șantierele urbane.
Excavatorul pe șenile CX145DSR este utilajul perfect atunci când spațiul este limitat, în proiecte de construcții urbane. Modelele CASE SR aduc pe șantier toate avantajele Seriei D, fără a compromite performanța. Utilajele oferă cea mai bună capacitate de ridicare din clasă, oferind o productivitate ridicată într-o mare varietate de aplicații. Excavatoarele seriei D îndeplinesc standardele Tier 4 Final, cu o combinație de tehnologii SCR și DOC.

Puternice și cu o forță mare de rupere, miniîncărcătoarele CASE sunt performante în spații înguste pe șantierele urbane și asigură un mediu de lucru confortabil și vizibilitate excelentă. De asemenea, ideală în construcții urbane este gama de încărcătoare frontale compacte. Pe cele două modele mai mici, CASE oferă la alegere versiuni de cinematică de braț XT (pentru o rază excelentă, vizibilitate și o ridicare paralelă exactă) sau o cinematică ZB (pentru o forță de rupere superioară).

Buldoexcavatorul CASE 695ST a primit un upgrade anul trecut pentru a satisface standardele de emisii T4F, folosind noua soluție SCR dezvoltată de FPT Industrial. Modernizarea a introdus, de asemenea, o alegere a geometriei brațului pentru a se potrivi cerințelor diferite ale șantierelor urbane. Geometria in-line este ideală pentru operatorii care doresc o forță excepțională de rupere și o rază mare, împreună cu o vizibilitate mai bună a zonei de lucru din spatele mașinii. Geometria brațului este soluția perfectă pentru condiții dificile de lucru, deoarece partea glisantă nu atinge niciodată solul, iar componentele sunt protejate împotriva impactului și a acumulării de materiale.

Miniexcavatoarele CASE din seria C nu au egal în șantierele urbane. CX17C oferă productivitate, confort și siguranță în spații strâmte – calități de neegalat în categoria sa. Debitul hidraulic puternic asigură o eficiență deosebită la săpare și cicluri rapide. CX26C (de 2,6 t) se remarcă printr-un excelent domeniu de lucru, cea mai bună rază și adâncime de săpare din clasa sa și raze de rotire ample pentru braț. De asemenea, prima și a doua linie hidraulică auxiliară controlată cu ajutorul joystick-ului fac posibilă utilizarea unei game largi de atașamente. Aceste două miniexcavatoare aparțin noii serii C, care oferă o gamă largă de modele, de la 1,7 la 6,0 t.

Utilaje destinate mediului dur din sectorul Reciclării
CASE oferă o gamă de echipamente special dezvoltate pentru condițiile extrem de dure ale industriei de reciclare și gestionare a deșeurilor. Acesta include încărcătoarele pe roți din seria G în configurația Waste Handler (care va primi un nou model ce va fi lansat la Intermat – 821G Waste Handler). Acest model a fost proiectat special pentru utilizarea în medii dure precum sectoarele de management al deșeurilor și reciclare. Dispune de tehnologia HI-eSCR dezvoltată de FPT Industrial ce nu necesită EGR sau filtru de particule și are marele avantaj de a fi sigura în proximitatea materialelor inflamabile, datorită temperaturii scăzute a gazelor de evacuare.

CASE oferă, de asemenea, excavatorul pe șenile CX290D în versiunile Material Handling (MH) și Scrap Loading (SL), ideale pentru sectorul de reciclare. La stand va fi un CX290D SL, cu un braț drept ranforsat și un balansier „gooseneck” consolidat special, conceput pentru în acest tip de aplicații. Puternicul miniîncărcator SV340 cu cinematică verticală, upgradat anul trecut, oferă o mare performanță și o forță extraordinară de rupere. Cea mai lată cabină din industrie oferă vizibilitate la 360 de grade – un avantaj atunci când lucrează în depozite de reciclare și gestionare a deșeurilor.

Productivitate și fiabilitate CASE în segmentul de Carieră
Segmentul de carieră necesită un timp maxim de funcționare și o performanță consistentă ridicată pentru a asigura niveluri mari de productivitate. CASE răspunde acestor nevoi cu soluții tehnologice de vârf și utilaje eficiente. Excavatorul pe șenile CX750D care va fi expus în sectorul Quarry este cel mai mare și mai puternic utilaj din gama de excavatoare CASE. Lansat la Steinexpo 2017, acesta oferă cea mai bună productivitate din clasa sa, cu o putere de 512 hp și o forță de excavare de până la 366 kN. Îndeplinește standardele T4F, fără filtru de particule (DPF), fără regenerare DPF sau costuri de service asociate duratei de viață. Trenul de rulare și atașamentul frontal au fost ranforsate la majoritatea utilajelor seriei D. La stand va fi expus și excavatorul pe șenile CX300D de 30 t. 

Încărcătoarele pe roți din seria G (distinse cu Good Design) sunt un adevărat câștig în operațiunile de carieră. Dimensiunea parbrizului (cea mai bună din clasa) asigură o vizibilitate superioară, iar raportul dintre sarcina utilă și masa operațională oferă productivitate maximă. Seria G oferă un mediu de operare superior care include o cabină presurizată cu opțiuni HEPA și de filtrare a carbonului activ, o interfață de control premium, consolă montată pe scaun și joystick de direcție cu sensibilitate proporțională la viteză. Segmentul de Carieră va fi completat cu o versiune de basculantă HD9 8X6 Euro VI, reprezentând gama de vehicule IVECO Astra destinată aplicațiilor grele off-rod în domeniile petrol & gaze, minerit, carieră, construcții grele și transport greu.

 

 

 

Bogdan Constantin
PR & Communication Specialist