Viitorul este prezent! Te invitam la standul Titan Machinery sa te convingi singur


03.06.2015

Titan Machinery Romania, unic importator si distribuitor al gamei de utilaje agricole Case IH pe piata din Romania precum si reprezentant local al marcilor Great Plains, Gregoire Besson, Vogel Noot, Maschio Gaspardo, Annaburger, Sulky, Tecnoma, Stoll si SIP va fi prezent, in cadrul celui mai important targ de agricultura din Romania - AgriPlanta – RomAgroTec 2015, organizat in perioada 4 – 7 iunie 2015, la Fundulea, Jud. Calarasi, cu o gama variata de masini agricole si implementuri.

In cadrul celor 1.400 mp ai standului nostru, situat in imediata apropiere a zonei de demonstratii cu masini agricole, clientii si potentialii clienti vor putea vedea expuse, in premiera pentru Romania, modelele de tractoare Magnum Rowtrac, Quadtrac 620, noul Magnum 340, combinele Axial-Flow 5140, Axial-Flow 9240 si masina de erbicidat Case IH Patriot 3330. In ceea ce priveste implementurile prezente la stand, Titan Machinery va expune tot in premiera nationala, modelul Case IH Tiger Mate.

De asemenea, in cadrul AgriPlanta – RomAgroTec 2015 cei prezenti vor putea viziona demostratiile cu tractoare si implementuri in cadrul unui sector special amenajat de organizatori.

Prezenta camionului Case IH este o alta premiera la standului Titan Machinery din cadrul AgriPlanta – RomAgroTec 2015. De altfel, acesta a fost special adus pentru targ, semiremorca sa transformandu-se intr-un spatiu de networking modern si primitor unde clientii si potentialii clienti pot discuta in liniste cu echipa Titan Machinery.

Nici fanii marcii Case IH nu au fost uitati. Ca de fiecare data in cadrul targurilor la care participa, Titan Machinery a pregatit pentru acestia, tombole si concursuri cu premii atractive.