Case IH Quadtrac - 5 modele de tractoare cu puteri cuprinse intre 470 si 620 CP


20.06.2015

Tractoarele Quadtrac ofera o productivitate record si cea mai ridicata forta de tractiune din clasa lor, fiind capabile sa lucreze cu randament maxim chiar si cele mai intinse campuri. Noul tractor Quadtrac 620 stabileste noi etaloane de productivitate la lucrul pe camp, fiind in prezent cel mai puternic tractor din lume aflat in productia de serie. Cu o putere nominala de 628 CP, motorul acestui utilaj poate furniza la nevoie chiar si 692 CP. Tractoarele din seria Quadtrac impun noi standarde de productivitate, fiabilitate si confort, depasind cu mult chiar si asteptarile celor mai exigenti fermieri profesionisti. Acestea reconfirma celebra strategie a companiei Case IH denumita „Efficient Power”. Caracteristicile tehnice ale acestor tractoare precum si interfata directa cu operatorul au fost optimizate, garantandu-se obtinerea unei eficiente maxime de lucru pe toate tipurile de teren.

Stabileste noi standarde – motoarele quadtrac beneficiaza de tehnologia de reducere catalitica selectiva de inalta eficienta (Hi-eSCR)
Motoarele tractoarelor din seria Quadtrac duc eficienta tehnologie Case IH de reducere catalitica selectiva (SCR) la un nou nivel de performanta, respectand astfel normele de emisii poluante Stage IV, care impun ca emisiile de oxizi de azot (NOx) sa fie mai mici cu 80% comparativ cu nivelele specifice normelor de emisii Stage IIIB. Dezvoltata impreuna cu specialistul in motoare, compania FPT Industrial, noua tehnologie Hi-eSCR ofera o eficienta de conversie a noxelor de peste 95%, sporind in acelasi timp randamentul de lucru, fiabilitatea si consumului scazut de carburant a acestor tipuri de utilaje. Aceasta tehnologie are la baza introducerea de aer proaspat in motor pentru a se optimiza eficienta combustiei si a se minimiza cantitatea de particule (PM) produse. Astfel, aceste motoare nu mai au nevoie de filtre de particule pentru a respecta normele de emisii actuale, cantitatea de oxizi de azot (NOx) rezultati in urma arderii fiind mult diminuata prin sistemul de post-tratare. Randamentul de lucru al tractoarelor din seria Quadtrac este maximizat si prin echiparea lor cu o noua unitate de control (ECU), ce controleaza motorul si a sistemului de post-tratare, integrand in mod eficient toate functiile acestora. Performante de neegalat si costuri de exploatare reduse sunt rezultatele directe ale celei mai bune tehnologii Case IH disponibila la ora actuala pe piata.

Mai bune ca oricand
O serie de noi caracteristici si imbunatatiri vor face ziua de lucru a operatorului mult mai usoara. Descoperiti noua cabina. Veti observa ergonomia imbunatatita a acesteia precum si multicontroller-ul de ultima generatie iluminat discret. Optional, acum este disponibil si un nou tip de scaun echipat cu sistem integrat de ventilatie si reglaj independent din toate punctele de vedere. Lucrarile zilnice de intretinere vor fi efectuate mai rapid de operator gratie noile capace transparente optionale prin care se poate verifica nivelul uleiului din toate rolele senilelor. De asemenea, operatorii vor putea detecta din timp rulmentii uzati observand culoarea nefireasca a uleiului de gresare, evitandu-se astfel defectiunile costisitoare la mecanismele acestora. Clientii pot alege ca tractoarele din seria Quadtrac sa fie echipate cu senile de calitate superioara produse de Camoplast si Goodyear.

Tractoarele din seria Quadtrac au castigat titlul de „Machine Of The Year 2014”
Datorita tehnologiei moderne a motoarelor care le echipeaza, dar si caracteristicilor optime de tractiune si protectie a solului, cele mai puternice tractoare din lume au convins juriul din cadrul Agritechnica sa le acorde titlul „Machine Of The Year 2014”. Tractoarele din seria Quadtrac sunt unice deoarece beneficiaza de un sasiu ranforsat cu patru senile independente, care asigura o zona constanta de contact cu solul, de cel putin 5.6 metri patrati. Senilele sporesc tractiunea acestor tipuri de utilajelor agricole dar in acelasi timp reduc si presiunea lor asupra solului, evitandu-se aproape complet cazurile de patinare si de compactare a acestuia.