Titan Machinery Romania sustine motocross-ul autohton


29.06.2015


Ca parte a implicarii sale sociale, Titan Machinery, unic importator si distribuitor al gamei de utilaje agricole Case IH pe piata din Romania precum si reprezentant local al marcilor Great Plains, Gregoire Besson, Vogel Noot, Maschio Gaspardo, Annaburger, Sulky, Tecnoma, Stoll si SIP, a gazduit in data de 20 iunie 2015, pe circuitul din vecinatatea sediului central din Dragomiresti Deal (Ilfov), a treia etapa din cadrul Motocross Cup.


Cei 50 de motocrosisti de toate varstele si nivelurile de experienta inscrisi la startul celei de-a III-a etape desfasurate pe circuitul Autostrada A1 Militari, situat la liziera padurii Ileana din Dragomiresti Deal, s-au bucurat alaturi de prieteni si familie de o duminica „activa” excelenta, la care vremea si-a adus un aport decisiv, cele 27 de grade Celsius inregistrate in atmosfera fiind ideale atat pentru sportivi cat si pentru spectatori.


Echipa de motocross, Titan Machinery Racing Team, avandu-l ca lider de echipa pe Manfred Spendier (Country Manager) a luat si ea startul in cadrul „etapei de casa” de la Dragomiresti Deal. La finalul zilei, componentii echipei TMRT (Titan Machinery Racing Team) s-au clasat pe podium la clasele MX2 si Amatori MX1.


La finalul zilei de concurs, Titan Machinery in calitate de gazda a evenimentului i-a premiat pe primii trei clasati de la cele noua clase cu obiecte promotionale Case IH, Maschio Gaspardo si Stoll. Ca si in cadrul AgriPlanta - RomAgroTec 2015, masina folosita ca Shuttle VIP pentru presa in cadrul evenimentului a fost cel mai nou model Jeep Cherokee, pus la dispozitie de partenerul AutoItalia, importatorul marcii in Romania.