AFS Academy – aplicatie mobila cu informatii de tip e-learning


27.07.2015

Tutorialele referitoare la informatiile de baza si subiectele actuale avand legatura cu solutiile pentru agricultura de precizie sunt acum disponibile prin instalarea unei noi aplicatii destinata telefoanelor inteligente si tabletelor, astfel ca, functionarea sistemului AFS este explicata pe intelesul tuturor.

Case IH isi va diversifica in scurt timp gama de servicii destinate in principal clientilor care au achizitionat una sau mai multe solutii de agricultura de precizie aferente sistemului AFS cu o oferta inovatoare de tip e-learning. Noua aplicatie mobila AFS Academy dezvoltata de specialistii Case IH este usor de utilizat si poate fi accesata rapid. Ea consta in special din scurte videoclipuri online ce contin instructiuni, modul de functionare al aplicatiilor precum si toate subiectele relevante avand legatura cu solutiile sistemului AFS.

„Experienta ne-a invatat ca tutorialele video scurte reprezinta mediul optim pentru comunicarea tuturor informatiilor necesare referitoare la Solutiile Precision Farming. Aceasta aplicatie va permite sa accesati toate informatiile de care aveti nevoie referitoare la solutiile agriculturii de precizie, chiar si atunci cand calatoriti sau va aflati in cabina tractorului”, a explicat Maximilian Birle, Head of AFS Customer Training pentru Regiunea Europa, Orientul Mijlociu si Africa (EMEA).

Imediat dupa instalarea aplicatiei, veti avea acces la aproape 100 de clipuri si tutoriale video – iar numarul acestora va creste de la o zi la alta. Pe langa clipurile video referitoare la chestiunile de baza avand legatura cu solutiile pentru agricultura de precizie, exista si numeroase tutoriale video de ordin tehnic privitoare la instalarea si calibrarea sistemelor de directie, la modul lor de functionare precum si la programul software de cartografiere (mapping) aferent sistemului AFS.

„De asemenea, am incorporat in aceasta aplicatie si diferite recomandari privitoare la noul sistem telematic AFS Connect. Treptat, toti cei interesati pot afla mai multe informatii despre performantele acestor noi solutii de telematica. Gama acestora este mereu imbunatatita, fiind adaugate continuu noi informatii. Spre exemplu, cineva care doreste sa realizeze calibrarea unghiului de bracaj al unui utilaj sau pur si simplu sa afle anumite sfaturi utile despre instalarea accesoriilor, va gasi tot ceea ce cauta in aceasta aplicatie”, a mai declarat Maximilian Birle.

Aceasta aplicatie poate fi descarcata gratuit si instalata pe telefoane inteligente si tablete, atat in AppStore cat si in Google Play. Cautarea in magazinele online de aplicatii se face dupa denumirea Case IH AFS Academy.

Mai multe informatii despre sistemele pentru agricultura de precizie puteti afla de la specialistii Titan Machinery Romania.