Case IH Steiger - 7 modele de tractoare cu puteri cuprinse intre 370 si 620 CP


16.06.2015

Marca Steiger isi are inceputurile in anii ’50, atunci cand fratii Douglas si Maurice Steiger, dintr-o necesitate in cadrul fermei lor din Red Lake Falls, Minnesotta, au produs primul tractor articulat cu tractiune integrala. Tractoarele din seria Steiger ofera o productivitate record si un cuplu urias in clasa lor, fiind capabile sa lucreze la randament maxim chiar si cele mai vaste campuri. Tractoarele din seria Steiger stabilesc noi standarde de productivitate la lucrul pe camp, fiind in prezent alternativa optima pentru tractoarele clasice din gama mare. Cu o putere nominala maxima de 628 CP, motorul de 12.9 litri acestui tractor articulat poate furniza pana la 692 CP, atunci cand este folosita functia Power Boost. Construite in spiritul strategiei companiei Case IH denumita „Efficient Power”, tractoarele din seria Steiger impun noi standarde de productivitate, fiabilitate si confort, depasind asteptarile, chiar si a celor mai exigenti fermieri. Caracteristicile tehnice ale acestor tractoare precum puterea, tractiunea sau raza de intoarcere cuprinsa intre 4.9 si 5.7 m in functie de dimensiunea anvelopei si modelul de tractor, garanteaza obtinerea unei eficiente maxime de lucru pe toate tipurile de teren.


Motoarele steiger beneficiaza de tehnologia Hi-eSCR
Dezvoltate de compania FPT Industrial, parte a grupului CNH Industrial din care face parte si Case IH, atat motorul de 8.7 litri cat si cel de 12.9 litri ce echipeaza tractoare articulate, Quadtrac si Steiger, duc eficienta de reducere catalitica selectiva la un nou nivel de performanta, respectand astfel normele de emisii poluante Stage IV. Randamentul de lucru al tractoarelor din seria Steiger este maximizat si prin echiparea lor cu o noua unitate de control (ECU), ce controleaza motorul si a sistemului de post-tratare, integrand in mod eficient toate functiile acestora.


Noi standarde de confort
Noua cabina, ridica standardul de confort si ergonomie la un al nivel, iar noi caracteristici vor face ziua operatorului mai usoara. Pe langa multicontroller-ul de ultima generatie iluminat discret, optional, cabina poate fi echipata cu un nou tip de scaun cu sistem integrat de ventilatie si reglaj independent. Clientii pot alege ca tractoarele din seria Steiger sa fie echipate din fabrica cu anvelope de calitate superioara produse de Michelin si Trelleborg.